sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Mukava viikonloppu

Kesä, se on tullut vihdoinkin! Sen myötä tuntuu elämä vallan toisenmoiselta kun kylmällä ja vesisateella. Aamulla voi hipsiä juomaan kaffeeta ulkosalle linnunlauluun ja illalla voi istuskella pitkään illan hämärtyessä. Ja siinä välissä voi syödä ja nukkua päiväunet taivasalla, mukavaa :)!

Viikonloppu meni kaikkea mukavaa tehden, tuli käytyä muunmuassa läheisellä kirpputorilla, jossa järjestettiin suositut Rompepäivät. Ja yksi ikkuna oli ihan pakko ostaa, nyt alkaa kyllä olemaan tässä huushollissa ikkunakiintiö täysi :). Ikkunoiden myyjää huvitti, kun menin katselemaan ikkunoita ja hän luuli,että etsin kaikista parhaimman näköistä ikkunaa ja alkoi esittelemään niitä. Mutta minä pyysinkin sitä alimmaista, joka oli se kaikkeein eniten "kärsineen näköinen" :). Nyt tämä ikkuna koristaa olohuonetta, hyvä että lasit pysyvät siinä juuri ja juuri paikoillaan...


Tuunailin myös vanhaa perunalaatikkoa. Olin maalannut sen jo aiemmin valkoiseksi, nyt kiinnitin siihen pyörät ja kolvilla tein tekstin kylkeen. Laatikko toimittaa keittiössä lehtilaatikon virkaa.


Ja pakkohan sitä oli vähän mökkeillä :). Meiltä on kotoa reilun parinkymmenen minuutin matka mökille plus venematka saareen, joten mökillä poikkeaminen ei ole iso juttu (siis vaivan takana), mikäli haluaa yhtäkkiä lähteä uimaan ja saunomaan. Voi sitä ihanaa suomimaisemaa, joka järvellä on, sininen taivas ja vesi ja metsät taustalla. Mielen lepoa laiturilla maaten.


Enää viisi päivää töitä ja sitten lomalle lomps :)! Kyllä kesä vaan on mukavaa aikaa!

Anu

2 kommenttia:

 1. Tommosta lehtilaatikkoa olen itsekin kaivannut. Hyvin olet tekstin siihen kirjoittanut.
  Mökkinne on ihanan lähellä. Itselläni on 240 km yhteen suuntaan ja se on jo sitten kustannuskysymyskin nykyisillä polttoainehinnoilla. Ikkuna on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta sanot, onhan tuo jo melkoisen matkan päässä tuo mökkinne, ei ihan häthätää piipahdeta. Ja kyllä, bensaa se kuluttaa! Ikkuna on ihanan kulahtanut, niin tykkään sellaisista :)!

   Poista