lauantai 19. heinäkuuta 2014

LoMaILuA :)

Täällä on lomailtu jo viikko ja kolme viikkoa on vielä edessä, mukavaa! Lomailu tarkoittaa kiireettömiä aamuja, ystävien tapaamista, kauniista luonnosta nauttimista  ja ennenkaikkea STRESSITÖNTÄ mukavaa tekemistä.

Käytiin  päiväreissulla pohjanmaalla ja Tuuri tuli taasen katsastettua. Pori Jazzeilla oli tietenkin pakko käydä, ei siis konserteissa, vaan jazzkadulla iltaa istumassa hyvien ystävien ja tuttujen seurassa.
Ensi viikolla on tarkoitus lähteä miehen kanssa Helsinkiin viettämään sitä paljon puhuttua laatuaikaa yhdessä :). Mielestäni laatuaika on sitä normaalia arkea ja niitä pieni juttuja arjen keskellä mutta olkoon se nyt sitten myös se reissu isolle kirkolle sitä aikaa. Helsinki on ihana kesäkaupunki, jonka nähtävyyksiin ei kyllästy koskaan.

Päätin ennen lomaa, että nousen joinakin aamuina aikaisin ja lähden koiran kanssa heräävään kesäaamuun lenkille. No, ihan tasan yhden kerran olen jaksanut nousta niin aikaisin kuin suunnittelin, muuten on lenkit jääneet vähän myöhemmiksi. Jokatapauksessa, aamuinen luonto monine linnunlauluineen ja kesätuoksuineen on jotain, mitä ei voi sanoin kuvailla. Kumpa sitä kokemusta voisi tallettaa purkkiin pimeiden marraskuun päivien varalle!

Mökillä on tullut myös piipahdettua muutamia kertoja. Tänäänkin pakattiin kahvit eväskoriin ja hurautettiin mökille uimaan. Edes saunaa ei viitsitty lämmittää, sen verran helteistä on ilma, pulahdus vain veteen, joka sekin kyllä niin lämmintä, että ei paljoa viilentänyt, mutta hyvä olo siitä tuli. Kahvit nautittiin tietenkin laiturinnokassa istuen :).

Sellaista kesäelämää. Nyt kurkkimaan teidän muden kesäkuulumisia :)...
Anu

3 kommenttia: