maanantai 26. toukokuuta 2014

Suloista Suvisunnuntaita

Kyllä on Luoja meitä ilmoilla paiskannut, ihanaa :)! Toki nyt on luvattu viileämpää, joten oli otettava kaikki ilo irti helteisestä sunnuntaista...Tämä tarkoittanee ulkona kokkailua, päivälepoja aurinkotuoleissa, kaffeen juontia pellon pientareella ja ulkoilua luonnossa sekä jalan että pyörillä. Tuli myös tavattua hyvää ystävää, jota ei ole nähnyt pitkään aikaan.


Iltapäivällä teimme miehen kanssa pyöräretken läheiselle järvelle.Meillä on isopappani peruja olevat pyörät, ulkoisesti ei niinkään kummoisen näköiset mutta polkea sitäkin paremmat! Onneksi mummikset ovat nykyään muodissa :)!Luonto antaa kyllä nyt parastaan! Upeita tuoksuja pitkin matkaa kukkivista puista ja pensaista. Uimaan emme vielä uskaltautuneet vaikka vesi olikin +21 asteista. Veden ja taivaan sekä luonnon eri värit antoivat upeita kontrasteja  ja pakkohan niitä oli kuvata.

Omassa pihassa syreenit alkavat kukkia täysillä tuossa tuokiossa. Niiden ollessa täydessä kukassa pihan täyttää huumaava tuoksu (ja noin miljoonat ampiaiset :)), talomme on oikeastaan ympäröity syreenipensailla, joten kukkia on todella paljon. Harmi vain, että kukinta on ohi muutamassa päivässä.


Loppupäivän jatkoimme köllöttelyä aurinkotuoleissa ja saunahan nyt kuuluu tietenkin lämmittää jokaikinen kesäilta :). On se hassua, että suomalainen haluaa istua liki +30 asteen helteelläkin saunassa :D!
Iltapalaksi tein raparpereista vispipuuroa ja tulikin hyvää.Anu

6 kommenttia:

 1. Kyllä näistä säistä pitääkin nauttia.
  Niin vaan meilläkin saunaan tuppauduttiin, helteestä huolimatta :)

  VastaaPoista
 2. Huomenta Anu,
  Mummopyörät ovat loistavia, tulee oma lapsuus mieleen, kuinka mökkiteillä ja kylillä pyöräiltiin ja siihen vielä tuo sireenien tuoksu :o))) Nyt ilma muuttuikin täällä Lappeenrannassa vallan koleaksi. Täällä alkaa Yo-valmistelut, toivottavasti lauantiksi hiukan lämpenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ajanut toisella noista pyöristä jo lapsena mummulassa :) ja sehän tekee pyörästä erityisen tunnerikkaan :). Täälläkin, lounaassa, ilma muuttui ihan erilaiseksi kun viime viikolla, mittari näyttää +6 ja tuulee ja välillä sataa. Sinne teille mukavia valmisteluja ja toivotaan todella,että lauantaina olisi hyvä sää juhlia!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kuvassa oleva punainen rakennus on saunamme, jos sitä takoitat :). Itse talosta en ole kovin paljoa ulkokuvia ottanut, koska talo on vuorattu "yökniinkamalanhirveellämineriitillä" :(...

   Poista