sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Pientä pihan laittoa

Nyt se on tullut, kesä! Ja sen myötä ihana vihreys, kärpäset ja uskokaa tai älkää, KARHU! Viime viikolla naapurin isäntä tuli kertomaan , että nurkiltamme on löydetty karhun jäljet ja totta tosiaan, siinä ne olivat ulkorakennuksemme takana :O!


Tuntuu ihan uskomattomalta, että sellainen "jättiläinen" on tallustellut prttimme ohi meidän nukkuessa muutaman metrin päässä. Onneksi nallukasta on nyt tehty havaintoja jo usean kymmenen kilometrin päästä (ainakin toivon, että kyseessä sama otso), joten uskaltaa rauhassa ulkoilla metsässä. Itä-Suomessa ja pohjoisessa karhut ovat ehkä jokseenkin tavallisia mutta täällä lounaissuomessa sellainen on jo erittäin harvinainen näky. Läheinen pelto onkin nyt ollut viimeisten päivien ajan nähtävyys, kun ihmiset ovat käyneet kameroineen kuvaamassa jälkiä.

Viikonloppu mennyt pihahommia tehdessä. Terassi piti öljytä, samoin kalusteet. Ja vasta nyt hain ensimmäiset ulkokukat.Kyllä on hienoa, kun voi muutta kesän ajaksi asumaan ulos :). Välillä olen mietitnyt,että roudaisin jopa vanhan sängyn ulos ja nukkuisin yöni siinä, meillä lämpiää sisällä huusholli niin lämpimäksi, että jossain kohtaa nukkuminen on tuskaista. Toisaalta en haluaisi herätä siihen, että edellä mainittu karhu tekee tilaa samaan vuoteeseen :D! Täytyy siis tyytyä tuulettimiin toistaiseksi. 
Raparperit ovat jo venyneet niin pitkiksi,että sain tehtyä ensimmäinen piirakan, hyvää oli vaikka tein sellaisen ihan peruspiiraan. Vaniljakastiketta kyytipojaksi ja aurngon mollotus taivaalla, ei siinä sitten muuta tarvittu :)!

Hyvää sunnuntaipäivän jatkoa jokaiselle, nautitaan auringosta!

Anu

1 kommentti:

  1. Kyllä kesä on vaan niin ihanaa aikaa ♡ viikonloppuna on nautittu oikein kunnolla lämmöstä :))

    VastaaPoista