lauantai 1. maaliskuuta 2014

DIY = sähköteippi :)

Keiitiöstä lähti Marimekot eikä takaisin tule!! En kestänyt niitä viikkoakaan, nyt on ikkunoissa harmaata kappaa ja penkille vaihdoin räsymaton. Kyllä se vaan niin on, että Marimekkoähky ei ole lähtenyt muutamassa vuodessa mihinkään :)...


Tänään on paistanut AURINKO, ihan mahtavaa!! Sen kunniaksi tein laskiaispullia, en tosin ihan alusta asti, vaan täytin äitini leipomat pullat :). Melkeinpä teki mieli mennä ulos nauttimaan päiväkaffeet, sen verran lämpimästi aurinko ulkorakennuksen eteen paistoi...Joutseniakin lensi talomme yli viisi kappaletta ja töyhtöhyypät huutelevat pelloilla. Toivottavasti ei tule enää pakkasia, silloin ovat linnut hädissään..


Ja vähän DIYtäkin olen ehtinyt tekemään. Luin jostain vanhasta lehdestä kodista, jossa oli tehty sähköteipillä tekstejä seiniin. Ja ei kun tuumasta toimeen!
Vessaan tein punaisesta teipistä tekstin...

..ja portaikkoon mustalla...


...ja pakkohan se oli makuuhuoneeseenkin teksti laittaa :)!


Köyhällä on halvat huvit, teippi ei paljoa kustantanut ja lähtee pois helposti jälkiä jättämättä.

Nyt vielä ullkoilemaan, ajatelkaas, että on JO maaliskuun eka päivä, se on se "oikea kevät" täällä tuossa tuokiossa!!

Anu

1 kommentti:

  1. Hittosoikoon mikä idea! Tämä on ehkä ihan pakko varastaa. Olen vannoutunut jeesusteipin (ilmastointiteippi) fanittaja, sillä korjaa melkein mitä vaan. Tästä voisi tulla jopa uusi suosikki:) Ei muuta kun eristysteippiä ostamaan tai "varastamaan" perheen munakkailta, eli mieheltä ja pojalta.

    VastaaPoista