keskiviikko 7. elokuuta 2013

Yläkerta

Meillä on yläkerta,jossa on kaksi huonetta ja jotka ovat poikiemme valtakuntaa ja sen on näköistäkin siellä :O!! Joudun valitettavasti välillä käymään ylhäällä, koska arkkupakastimemme sijaitsee yläkerran aulassa ja silloin kuljen lähes laput silmillä. En vaan kestä katsoa huoneita jotka ovat niin jäätävässä kunnossa, että hirvittää!!! Kerran viikossa pakotan pojat (uhkailulla ja kiristämällä tietenkin, milläs muulla ) siivoamaan kämppiään ja joskus menen itse ja imuroin ja pyyhin lattiat.


Huoneissa on vaatteita lattioilla, laseja ja muita astioita pöydillä, juomapulloja ja tölkkejä, pyyhkeitä, dvd-levyjä ym ym!! Unohtamatta niitä kymmeniä johtoja ja muita härpäkkeitä joita tarvitaan tietokoneissa ja niiden oheislaitteissa. Verhot ovat kiinni ja pedit petaamatta, tietenkin. Eli miten sen nyt sanoisi, huoneet muistuttavat jotain luolia joissa elää jotain sivistyksestä tietämättömiä asukkaita :D!


No anyway. Asiassa on myös toinen puoli, eli se, että ONNEKSI huoneet ovat tuolla ylhäällä POIS silmistäni. Ja jossain mieleni sopukoissa luotan siihen,että kyllä pojista vielä kunnon kansalaisia kasvaa, tää nyt vaan on tää vaihe :)...

Lienee siis sanomattakin selvää, että yläkerrassa ei paljon sisustella. Aulatilaan olen jotain pientä laittanut ja raahannut sinne sivusta vedettävän vuoteen joka on vanha, luulisin, että jostain 1900-luvun alkupuolelta jollei vanhempikin. Lähinnä se palvelee kissojen makuupaikkana.


Yläkertaan menevät portaat olen maalannut harmaiksi ja numeroinut ne. Eipä ikinä uskoisi mikä urakka tuo numeroiminen oli. Viimeisiä askelmia numeroidessani lähes itkua väänsin, huh! Mutta kannatti, olen tyytyväinen lopputulokseen.
Portaissa on koristuksena omia lapsuusajan kenkiäni. Vanhasta ikkunapokasta olen tehnyt portaiden alapäähän taulun.Eli sellaista stooria tänään yläkerrasta ja niiden valtiaista :D, huomenna nuo valtiaat lähtevät jälleen opinahjoihinsa, siinä se kesäloma mennä hurahti!! Saapas nähdä miten sujuu aamuherätys klo 7.00 kun nyt ollaan nukuttu puoliin päiviin.
Itselläkin enää kaksi varsinaista lomapäivää plus viikonloppu ja sitten on lomat lusittu pitkäksi aikaa. Nyt aion kuitenkin nauttia näistä jäljellä olevista päivistä sen minkä voin, mitäpä sitä tulevia miettimään :)!

Anu

2 kommenttia:

 1. Tiedän NIIN hyvin nuo teinien sotkut :-) onneksi meilläkin ko huoneet sijaitsevat yläkerrassa!
  Olen haaveilemassa meidän rappusten maalausta, kaunis harmaa teillä. Onko maali betoluxia vai jotain muuta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ensin Kiitos viime postaukseen jossa olit kylttejäni kehunut, niin kuin täällä Satakunnassa on tapana sanoa" ne nyt on vaan tommoset..." :).
   Portaat on maalattu muistaakseni Remonttiässälä jolla on muutkin lattiamme maalattu. Ihan hyvin se on kestänyt portaissa, muuallakin kohtalaisesti ottaen huomioon koiran aiheuttaman kulutuksen.

   Poista