maanantai 5. elokuuta 2013

Haahuilua kotosalla

Ei voi valittaa lomakeleistä, mittari hiponut +26 astetta! Jos olisin auringonottaja, olisin mennyt ketarat ojossa pihamaalle aurinkoa ottamaan mutta koska en ole, olen haahuillut ympäri huushollia jotain pientä näpertäen. Sain myös viikonloppukyläilystä, niin hauskaa ja tunnelmallista kuin olikin, polttavan selkäsäryn (vaikka tuntui lämpimältä ulkona istuskelu, sai selkä kuitenkin kylmää) ja siksikään en kestä olla paikoillaan, koska kipu helpottaa kulkiessa.
Tunnelmaa ei tosiaan viikonlopun illanvietosta puuttunut, kuten kuvasta näkyy. Vaikka nuo pimeät illat ja yöt ennakoivat kesän päättymistä, on tuo kynttilän valo jotain niin kaunista...Kissat sen sijaan ovat ottaneet kuumudesta johtuen rennosti, ei tosin auringossa mutta milloin missäkin :)...Mies löysi navetasta, jossa puita säilytetään jotain mitä lie puujuttuja?! Tajusi onneksi olla heittämättä pois :D ja nyt nuo jutut ovat sitten mulla käsittelyssä. Maalaan ne valkoisiksi ja vaihdan tuon puunyörin hamppunaruun ja saan niistä kylttejä esimerkiksi vessan oveen yms. Mitäköhän kyseiset puulämyskät ovat olleet?


Vilja alkaa jo kellertää enemmälti taloamme ympäröivillä pelloilla. Syksy siis saapuu vääjämättä. Aamuisin on kastetta maassa ja usvaa peltojen yllä, tarkoitus on, että saisin itseni aamulla niin aikaisin ylös, että pääsisin kuvaamaan tuota näkyä.  Haaveksi taitaa jäädä, mähän olen LOMALLA ja saan nukkua pitkään! Toisaalta selkäsärky on sen verran mehevää, että kipu pakottaa ylös, sama siis vaikka karaisi kameran kanssa tuolla ulkona aamuyöstä ;).
Pakko oli kuvakin ottaa, mielestäni tässä ollaan jälleen suomalaisuuden ytimessä :), viljapeltoa ja punamultalato. Maalla on mukavaa!!
Ystävyydellä,
Anu

1 kommentti:

  1. Toivottavasti selkäsärkysi paranee!
    Kiva nähdä, mitä noista puujutuista tulee!
    Edellisessä postauksessa oli kaunis muutos, kun oli maalannut kalusteita, kyllä jälleen kerran pitää todeta, että valkoinen maali tekee ihmeitä!

    VastaaPoista