tiistai 16. heinäkuuta 2013

Se on sitä nyt

...nimittäin arkea! Aamulla ylös, töihin, kotiin ja kotihommat ruoanlaittoineen ja koiran ulkoilutuksineen ja  nukkumaan ja sitä rataa. Niin kuin useimmissa perheissä. Sitä PARASTA tasaista arkea.Töihin paluu sujui kivuttomasti, mikäs sinne mennessä, kun on loistava työyhteisö. Työyhteisö sisältää vanhempien työntekijöiden elämänviisautta ja nuorempien työntekijöiden elämänintoa, mihinköhän minä muuten siinä välissä sijoitun :)?! Mielestäni hyvä työyhteisö on tärkein asia työssä viihtymiseen.

Ja siten se keittiönpöytä :D! Se on nyt kannettu pirttiin ja on se hieno, anteeksi vaan, että omakehu haisee, hih...Vielä hienommaksi se muuttuu jahka saadaan loputkin sen ympärillä olevat tuolit ja puusohva maalattua, nyt ei vaan oikein ole ollut inspistä niiden maalaukseen mutta ehtiihän tuota myöhemminkin...Tulee vallan erinäköinen koko köökistä kun väri muuttu valkoiseksi. Laitan sitten parempaa kuvaa kun koko ryhmä on valmis.


Tähän loppuun vielä kuvaa höyryveturi Ukko-Pekasta joka puksutteli äsken ohitsemme. Kuvat nyt eivät ole parhaimmasta päästä kun tuli pikkasen kiire sitä kuvaamaan ;). 
Juna on osa tämän vuoden Suomi Areena-tapahtumaa. Saamme ihailla sitä vielä sunnuntainakin, jolloin se ajaa takaisin Haapamäelle. Ihanan nostalginen!


Tällaisia tänään,
Anu

3 kommenttia:

  1. Arjessa on plussansa!
    Itse olen jo pitkään ollut arkinen arki-ihminen ja se on minusta hyvä...arkeahan elämä kuitenkin valtaoisltaan on =)

    Kuvistasi tuli mieleeni, että mun tarvis muistaa ostaa pyykkitellinkiin uusi naru - tippui meinaan osa pyykeistä maahan narun napsahdettua poikki aamulla.

    VastaaPoista
  2. Keittiöstä tulee hieno! Lisäkuvia odotellessa....

    VastaaPoista