lauantai 20. heinäkuuta 2013

Leppoisaa lauantaita

Ihan ensimmäiseksi, Tervetuloa uusi lukija, kiva kun olet liiittynyt seuraan :)!

Tänään hääräilty monenlaista. Aamulla käväistiin paikallisella Rompetorilla, josta käteen jäi 8 eurolla se juttu jonka nimeä en tiedä? No se on se, mihin on kehrätty rukilla lankaa...Nyt on mulla sitten kauan himoitsemani kukkapöytä.


Maalasin, tai totuuden nimissä, mies maalasi yhden tuolin lisää. Mä tein kyllä pohjatyön eli hioin tuolin. Se on sellaista kun on ammattilainen talossa tuon rakentamisen ja maalauksen ym. sellaisen suhteen niin ei tahdo tuo jälki minun tekemänä tyydyttää :O. Minkäs minä sille voin, että valmista on tultava nopeaan, joka sudin vetoa ehdi tarkkailla ;). Jokatapauksessa nyt on kaksi tuolia valmiina, kaksi olisi vielä odottamassa puusohvan lisäksi.


Täällä on ollut tänään kylmä ilma (ilmeisesti vähän joka puolella suomea) mutta siitä huolimatta grillattiin ulkosalla kasviksia. Ne on niin herkkua lihan kanssa, dipattuna tsazikiin ja chilillä maustettuna, nams :P!Ostin myös uuden maalla lehden ja en tiedä...Kallis lehti ja sitten kuitenkin niin vähän kiinnostavia juttuja, minun mielestäni. Ihania kotejahan lehden sivuilta löytyi mutta kaipaisin niin paljon enemmän kuvia sisutuksesta.  Mielestäni  blogeista  löytyy tätä nykyä paljon enemmän annettavaa kuin lehdistä.


Ystävä perheineen piipahti myös pikaisesti ja mistäs muusta puhuttiin kuin sisustuksesta :). Ihanaa kun ystäviä jonka kanssa voi jakaa tätä "sisustuksen ilosanomaa", hih...

Saunaa nyt tietenkin on lämmitetty, mikä se olisi lauantai ilman saunaa ja ulkoilu koiruuden kanssa.


 "Kauhun sekaisin tuntein" katselen myös noita meidän liki 20 marjapensasta, kohta se alkaa, nimittäin marjanpoiminta ja mehun keittäminen! Siinä pöhiseekin sitten mehukeitin useamman päivän! Viime kesänä taisi mehua päätyä pakkaseen noin 50-60 litraa!!


Välissä, siis noiden varsinaisten hommien välissä, olen tehnyt vähän sitä sun tätä. Vaihdellut tavaroiden paikkoja, kerännyt lasipurkkiin kiviä ja tietenkin haaveillut kaikkea sistukseen liittyvää...


Siinäpä ne tärkeimmät tältä lauantailta, nyt kissa kainaloon ja sohvan pohjalle, mukavaa viikonloppua kaikille jotka täällä jaksaa käydä kurkkimassa!

Ystävyydellä,
Anu

2 kommenttia:

  1. Suloinen postaus, Anu!! :)
    Täälläkin on kylmää, mutta luotan, että kyllä sieltä vielä se lämpö tulee...:)

    VastaaPoista
  2. :) Kiitos kommentistasi. Kyllä kanssa luotan siihen, että vielä on kesää jäljellä...

    VastaaPoista