lauantai 23. elokuuta 2014

Se on näköjäs tauon paikka

Otsikko sen kertoo. Mitäpä siihen oikeastaan lisäämään mutta lisään silti :). Kesä oli ja meni, ja oli kyllä paras kesä ja loma ikinä!Vuosia tuli täytettyä ja juhlittuakin pienesti, matkailtua tuli sopivasti ja muuten vaan olla möllöteltyä. Töihinkin oli kiva palata. Niin ihanaa kuin loma onkin niin olen sen verran levoton yksilö, että kaipasin jo töihin paluuta.
No mutta. Tuntuu, että tälle blogille ei ole nyt juurikaan aikaa. Hyvällä tavalla aikaa. Olen jo aiemmin sanonut,että olen löytänyt liikunnan ilon juoksemisen muodossa ja kyllä, menen paljon mieluummin ulos lenkille, kuin istun koneen viereen. Plussana liikunnasta saadun hyvänolontunteen päälle painokin on tippunut mukavasti ja se tietenkin kannustaa jatkamaan. En ole ennen  uskonut ihmisiä, jotka hehkuttavat liikunnasta saatua iloa ja kokonaisvaltaista hyvää oloa mutta nyt allekirjoitan sen täysin. Ei parempaa pääntyhjennyskeinoa kuin kunnon hikilenkki!

Muutenkin, johtuen varmaan iästä (ja sen mukanaan tuomasta kriisistä!) yritän karsia elämästäni pois kaikkea sellaista, josta en pidä.(Tämä blogi ei kylläkään kuulu niihn asioihin joista en pitäisi vaikka taukoa pidänkin). Tämä koskee niin asioita mutta valitettavasti myös joitain ihmissuhteita. 40 vuotta siihen valitettavasti tarvittiin,että uskaltaa olla aidosti jotain mieltä asioista eikä aina tarvitsee miellyttää muita pelkästä miellyttämisen pakosta. Enkä tarkoita että pitää olla ilkea tai esittää asiat ikävästi mutta omiin mielipiteisiin on oikeus ja ne on uskallettava sanoa. Lyhyesti sanottuna, uskaltaa olla oma itsensä, koska muutakaan ei voi olla!

Sisustusrintamalla ei ole tapahtunut mitään, ei sitten yhtään mitään. Kesä tietenkin oltiin ullkona eikä sisustus ollut mielessä mutta ei se kyllä ole vieläkään. Ehkäpä tässä syksyn edetessä ja kynttiläkauden alkaessa nekin asiat alkavat taas kiinnostaa.

Hassua tässä asiassa on se, että blogiani on luettu tämän kuukauden tauon aikana (siis viimeisen postauksen jälkeen) enemmän kuin koskaan :). Lukijamäärä ( kirjautuneiden lukijoiden määrä) ei ole kasvanut mutta satunnaisia ohikulkijoita on jollut jopa satoja päivässä. Ja eihän se nyt mikää iso määrä ole verrattuna isoihin blogeihin mutta minäpä en vertaa vaan ihmettelen vain täällä yksinäni, että mistä moinen kiinnostus :)...

Mutta tosiaan, toistaiseksi se on nyt tauon paikka. Tauko voi kestää iäisyyden tai se voi päättyä ylihuomenna, mistä sitä tietää. Eniten jään kaipaamaan täältä muutamia ihania ihmisiä, joiden blogeja seuraan ja jotka käyvät kurkkimassa ahkerasti täällä. Tämä on kuitenkin sellainen yhteisö tämä blogimaailma, johon kiintyy.

Loppuun vielä kuvia menneltä kesältä ja alkavalta syksyltä. ja tosiaan, kuten kirjoitin, mistä sitä tietää vaikka jo ensi viikolla sormet syyhyää tänne naputtelemaan ties mitä tekstejä :)! KIITOS kaikille jotka on täällä seurailleet juttujani, ilman teitä en olisi kyllä jaksanut tänne tämänkään vertaa naputella :)!<3:lla Anu

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti sun tauko päättyy pian :D
  Oikein ihanaa syksyä ♥

  VastaaPoista
 2. Hienosti kirjoitettu ja upeata, että sitä lähtee tekemään/tavoittelemaan niitä asioita mistä itselle saa sitä parasta hyvinvointia.. oli ikä sitten mikä tahansa. Kuvasi on kauniit niinkuin runokin. Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
 3. Tulehan takaisin, kun siltä tuntuu :-)

  VastaaPoista
 4. Työn iloa ja hyvää syksyn alkua, liikunta on ihana asia mielelle ja keholle, työt alkaa minullakin, pääsee odottelemaan uutta lomaa taas.

  VastaaPoista
 5. Onnea sinulle! Olen luultavasti täällä, jos päätät välillä kirjoittaa. Blogini täyttää syksyllä 5 vuotta, mutta arvaa vain kuinka usein olen ollut painamassa delete -nappia : )

  VastaaPoista
 6. Ihania ja tunnelmallisia kesäkuvia. Tuollaista aitoa mansikkakkua pitkin kesää haaveilin, vaan niin se vain jäi, kun kerran pipariksi meni ja sitten mansikkaaika olikin ohi.

  VastaaPoista
 7. Kauniit kesäiset kuvat. Hyvää syksyä!

  VastaaPoista
 8. Tyylivarkaan yöhuvit menee kun sinä pidät taukoa. Sellaista yövuoroa ei olekaan, ettenkö tänne vilkaise:)
  Aika aikaansa kutakin...välillä kun tekee katoamistempun ja viettää hiljaiseloa asiassa jos toisessa, niin sitten sitä jaksaa taas täyttä höyryä. Hyvää syksyn jatkoa...luulen, että sisustustauko loppuu pimeneviin iltoihin ja alkaa kynttiläaika:)

  VastaaPoista