tiistai 18. helmikuuta 2014

Vanhaa vanhaa ja vessapaperia (tai niiden säilytystä pikemminkin)...

Kodissani on kaksi "oikein kunnon vanhaa" huonekalua. Ne ovat olohuoneen pöytä ja myös olohuoneesta paikkansa löytänyt renginkaappi.
Pöytä on löytö ulkorakennuksesta tänne muutettuamme. Sen ikää en tiedä. Pöydässä oli korkeat jalat ja mietin kerran jos toisenkin jalkojen katkaisua, mutta se tuntui käytäntöön paremmin sopivammalta se lyhytjalkainen malli, niin jalat saivat lähteä.
Pöydässä on jos jonkinmoista jälkeä,naarmua ja maalitahrojakin mutta ne saavat olla, se on sitä aitoa elettyä elämää joka siinä näkyy :).

Renginkaappi on vanhempieni mökiltä. Se on 1800-luvulta. Äitini mielestä se oli kamala vanha romu ja ties minne se olisi joutunut jollen minä pelastavana enkelinä olisi saapunut paikalle :)! Ja nyt se siis komeilee olohuoneessaamme paraatipaikalla ja on vähän niin kuin parina tuolle pöydälle. Kaapin arvoa nostaa se, että se on isäni isän vanhempien perua, kulkenut siis suvussa jo vuoden jos toisenkin. Taidanpa siis ehdottaa tuolle meidän esikoiselle,että saa kaapin mukaansa kun muuttaa omaan kotiin,ennakkoperintönä nääs, heh heh :D, voin vaan kuvitella mitä hän siitä tuumaisi...

Ja sitten sinne, jossa kuninkaallisetkin käyvät, eli vessaan. En muista olenko jo jossain aiemmassa postauksessa kertonut/näyttänyt missä säilytän wc-papereitani. No, nyt näytän ;) elikkäs ne löytyy tuollaisesta "pöntöstä"...


Kyseessä on pyykkikori, jonka päälle vedin vanhan juuttisäkin ja se oli siinä. Nyt on paperille säilytyspaikka josta voi sitten vaikka pytyllä istuessaan ottaa paperia niin paljon kun tahtoo :D !!

Näillä tänään, pakko vielä laitta kuva jonka otin tänään, ihan kuin olisi ilmassa aavistus keväästä ja kuvakin sen kertoo.
Anu


2 kommenttia:

  1. Ihanat vanhat huonekalut, mukava että olet ne uuteen elämään pelastanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään kyllä itsekin, mitä vanhempi ja kuluneempi niin sen parempi :).

      Poista