maanantai 23. kesäkuuta 2014

Yhtä harmaa olo...

...kuin ulkona oleva vesisade :/! Maanantaifiilistä siis "parhaimillaan". Juhannus oli ja meni, kiva oli nähdä ystäviä ja onneksi olin tehnyt suuliin tuon "nurkkauksen", se oli kovassa käytössä koko juhannuksen ajan :). Esikoinen tykkäsi istua suulissa niinkin paljon kaverinsa kanssa ennen juhannuksen juhliin menoaan, että toivoi sen olevan siellä loppukesänkin, suunnittlee vissiin istuvansa siellä kaveriensa kanssa useampaankin otteeseen ;)...

Töihin oli kiva palata pidennetyn viikonlopun jälkeen, olen onnekas kun saan "omistaa" ihania työkavereita. Työyhteisömme on melko pieni ja sieltä on valikoituneet ne itselle tärkeät ihmiset, joiden kanssa työnteko on mukavaa ja työnteon lomassa saa jutella milloin mistäkin asioista. Työn luonne on kuitenkin melko raskasta, joten on erittäin tärkeää saada jakaa sitä hyvien tyyppien kanssa!

Kissat eivät ole juuri ulkoilleet vaan maanneet ketarat oikosenaan milloin missäkin,kuten kuvista näkyy...Itsellä ollut lähes samanlainen olo, tehnyt mieli heittäytyä sohvalle oikosenaan  koko loppuehtooksi!


Appiukolta sain pioneja maljakkoon samalla kun hain raparpereja hänen luotaan. Itselläkin on kyseistä kasvia mutta olen käyttänyt sen jo niin loppuun,että nyt pitää odotella sen uudesti kasvamista.


Väsäsin raparperista kiisseliä ja kyytipojaksi vaniljakiisseliä, aijai, vie kielen mennessään :P...Niinpä aionkin nyt ottaa kissoista mallia ja mennä naatiskelemaan kiisseliä soffanpohjalle!

Maanantai-illan jatkoja kaikille, kohta se on tämäkin harmaa maanantai selätetty!

Anu
ps. TERVETULOA uudet lukijat :)!

1 kommentti:

  1. Välillä täytyy saada enemmän huilta, kissat sen varsinkin tietävät....;)
    Namskis..nyt alkoi tekemään mieli raparperikiisseliä...;)

    Toivotaan, että aurinko jälleen lämmittäisi meitä, jokatapauksessa iloista viikon jatkoa toivotan!♥

    VastaaPoista