torstai 9. tammikuuta 2014

(nimetön)

Taas on päästy arkiseen rytmiin, hyvä niin. Vaikka nuo lomat ja vapaat ovat i h a n i a niin kyllä minä olen niin arki-ihminen! Teen pääasiassa päivätyötä ja illat täyttyvät kodin askareista, koiran ulkoilutuksesta ja kuntoilustakin (onneksi) jonkin verran. Aloitin tuossa viime vuoden puolella kahvaluulailun ja jäin siihen niin totaalisesti koukkuun :). Raskas laji, varsinkin näin aloittelijalle mutta sillä saa tuloksia aikaan. Enkä siis tarkoita että olisin makkaroistani mihinkään päässyt, niin isoa kuulaa ole varmaan keksittykään (!) mutta lihaskuntoa se on parantanut huomattavasti kuten myös kestävyyttä. Suosittelen siis kokeilemaan mikäli ette ole jo lajiin hurahtaneita :)!

Sisutuksen saralla ei ole ihmeitä tapahtunut, heinäseiväsnaulakkoa tässä suunnitellaan mutta toistaiseksi se on vasta suunnittelun asteella :). Tarkoituksena olisi laittaa seipäitä riviin seinälle ja kiinnittää niihin koukkuja. Kuvia tulossa jahka on mitä kuvata...

Napsin muutamia yksittäsiä kuvia ympäri huushollia kun kerran parempaakaan ei ole tarjolla, mitään uutta ja ihmeellistä siis (sitä täältä pirtistä ei löydy ollenkan). Sain viikkosiivouksen tehtyä ja  pienen hetken koti näyttää siistiltä. Kohta kissat ja koira juokseekin jo ulkoa ja se siitä, kuraa ja karvoja riittää!

Illan jatkoja, toivottelee
Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti