torstai 5. joulukuuta 2013

Kaks pientä tonttua :)...

...lähti tänään mukaan kirppikseltä. Kyseessä ihastuttavat Maileg-tontut, oi että kun söpöjä <3! Pariskunta seurailee nyt joulun lähestymistä takan reunuksella :D!


Ostin myös valkoisen puusydämmen ja laitoin siihen pienet valot sisälle. Valosydän koristaa yhdessä tonttujen kanssa olohuonetta ja vanhaa ovea siellä.


Kyllä on ihanaa kun sataa lunta.Tälläkin hetkellä tulee oikein kunnon hiutaleita :). Heti tulee "jouluolo" kun maa saa lumipeitteen. Ainoa haittapuoli on piha, joka on todella liukas jo ennestään ja kun vielä on lumipeite päällä niin aikamoista taiturointia tuo ulkosalla liikkuminen...
Pakko oli vähän kuvata lumisia maitotonkkia...


Saunamme sai uuden kiukaan. Meillä oli saunassa vanha Aitokiuas josta kyllä sai hyvät löylyt mutta se lämmitys, se oli sellainen 4-5 tunnin rupeama. Mies kyllästyi hommaan totaalisesti ja päivänä eräänä tällä viikolla saunassa asusti uusi kiuas :). Eikä voi uutta "asukasta" moittia, hyvät on löylyt ja lämpeää reilussa puolessa tunnissa.


Huomenna SAA NUKKUA, jo on sitä odotettukin! Jotenkin lähestyvä joulu saa illat tuntumaan niin kiireisiltä vaikka en vielä mitään ihmeempiä jouluvalmisteluja ole tehnytkään. Vastaavasti aamuisin on sitten illan kiireistä (ja työpäivistä) johtuen väsynyt ja aamun ensimmäinen ajatus on aina, että saisipa nukkua. No, huomenna saa hyvillä mielin...

Hyvää Itsenäisyyspäivää jokaiselle ja mukavaa viikonloppua siihen perään!

Anu


6 kommenttia:

 1. Hyvää itsenäisyyspäivää!
  Kaunista tunnelmaa kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hyvää Itsenäisyyspäivää myös sinulle ja perheellesi!

   Poista
 2. Oi ku ihanat tontut! Itsekin olen noita nissejä himoinnut, mutta vielä ei olla tonttujen kanssa kohdattu... :) Mukavaa Itsenäisyyspäivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tontut on ihania eikä olleet kuin 2 euroa kpl :). Hyvää Itsenäisyyspäivää Teidän perheelle myös!

   Poista
 3. Ihanat tontut ja teillä on samanlainen kiuas kuin meillä :) ihanaista Joulun odotusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksesta ja hyvät löylyt tuntuu kiukaasta tulevan, kohta taas parveen istumaan :)! Joulun odotusta myös sinne, myös ihanille karvaisille asukeille ;)!

   Poista