lauantai 16. marraskuuta 2013

Valoja (ja kynttilöitä) jos ei muuta :)

Taukoa pukannut tänne kirjottelemisessa. Ihmeesti tämä syksyn pimeys tuntuu vievän voimat kaikesta ylimääräisestä. Onneksi on nämä vapaat viikonlput (ainakin toistaiseksi) jolloin ehtii sitten vähän enemmän.

Pikkuhiljaa tuota joulua ajattelee enemmän ja enemmän :). Tunnustaudun täysin jouluihmiseksi mutta en kuitenkaan lukeudu niihin jotka hurahtavat siihen jo täysillä paljon ennen joulukuuta. En halua laittaa mitään ihmeempiä koristeluita tai muita härpäkkeitä kuin vasta muutama viikko ennen joulua. Käyn sitten vaan ihastelemassa niitä kaikkia ihanuuksia täältä blogeista ;).

No, jotain valoja on sentäs ollut pakko laittaa, kiva saada valoa tänne pirttiin ja onhan ne niin tunnelmallisia, että oi! Kaivoin varaston perukoilta jälleen yhdet vanhat ikkunapokat ja siihen sopi valokrassi kuin nenä päähän! Myönnän, että pikkasen vierastan noita led-valoja (luonnoton, kova valo!) mutta toistaiseksi krassi saa olla koristuksena olohuoneessamme.


Sydän-koristevalot siirtyivät vanhasta juustomuotista vanhaan kakkuvuokaan. Vuoka heijastelee valoa kivasti :). Juustomuotti sai kynttilät ja pääsi olohuoneeseen muiden vanhojen puulaatikoiden viereen. Yläkertaan vieviin portaisiin laitoin pienet valot lasista, puupaloista ja köydestä tehtyyn lyhtyyn.


Portaiden alapäähän laitoinkin sitten perinteisen pienen lyhdyn, jouluksi vaihdan siihen punaiset lyhdyt. Pienet kengät ovat omani :), hieman on jalka kasvanut noista töppösistä :).


Tällaista tunnelmointia tänne pirttiin :).Nyt nauttimaan iltapäiväkaffeet kera suklaamunkin :P ja tietenkin kynttilänvalossa.
Lupsakkaa lauantaita jokaiselle :)!!Anu

3 kommenttia: