lauantai 12. lokakuuta 2013

Metsäilyä

Tänään on metsäilty ja peltolenkkeilty, tai siis minä ja koira ollaan, ihan ylipaljon :). Aamupäivällä lähdin pidemmälle metsälenkille koiran kanssa, ja iltapäivällä tein kaksi pienempää lenkkiä. Tarkoitus oli etsiä suppilovahveroita mutta ensimmäistäkään en nähnyt, harmi. No, senkin edestä sain luonnon rauhaa ja ihania syksyn tuoksuja ja värejä. Akut siis ladattu :)!
Minulla tämä rakkaus luontoon ja maaseutuun kumpuaa jo lapsuudesta, vietin usein päiviä mummulassa joka oli keskellä maaseutua. Tavallaan jo silloin tiesin, että tulen jonain päivänä asumaan maalla ja luonnon keskellä. Uskon vakaasti, että luonnolla on ihmeitä tekevä voima.

Ulkoilujen välissä askartelin  avainnauhan. En ole löytänyt valmiina tarpeeksi näköistäni joten ei kun Tiimariin ja ostamaan tarvikkeet. Avain on työssäni tärkeässä asemassa ja siksi haluan pitää sitä esillä joten miksi en pitäisi sitä esillä vähän kauniimmin :).Nyt on uniikki nauha! Täytyy vain toivoa, että ei mene naru poikki, silloin on puupallo siellä ja toinen täällä :)...


Mies se askarteli vähän isompaa juttua ja nyt on sitten meidän Sulolla uusi koti :D! Kelpaa sen siellä nyt asustaa suojassa tuulelta ja tuiverrukselta!


Viikonloppuja jokaiselle!
Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti