Google+ Followers

tiistai 28. toukokuuta 2013

Elukat

Tällanen pikainen välispiikki tähän kohtaan päivää :)...Nimittäin meidän Elukat! Ne on niin rakkaita ja kaikessa mukana, ettei uskoisi! Niiden, siis kissojen, takia valvotaan välillä yöt läpeensä huudellen niitä ulkoa. Niitä, kissoja, ollaan etsitty auton kanssa vaikka mistä ja niiden takia ollaan oltu menemättä yli  yön kestäville reissuille.

Toista kissaa puri ensimmäisenä kesänä (kissa on nyt 3-vuotias) ilmeisesti kyy häntään ja ja häntä jouduttiin amputoimaan :(. Kissa oli ihan henkihieverissä mutta selvisi onneksi ja nyt meillä on töpöhäntä, ei kylläkään Pekkaa vaan Nekku :). Nekku on matkaaja, se on ollut viikonkin putkeen pois ja ehdimme jo heittää sille lopulliset hyvästit kun se yhtäkkiä muina kissoina istui ulkona ikkunalaudalla ja odotti sisäänpääsyä. Silloin kyllä uhkasin tehdä siitä sisäkissan mutta enhän nyt sellaista voi tehdä...
Nekku viihtyy näin kesäisin yöt ulkona ja annas olla jos se illalla on sisällä kun me  mennään yöpuulle, yöllä kolmen aikaan se tulee tömistellen (miten kissa voi pitää niin kovaa ääntä kävellessään :O?!) sänkyni viereen ja huutaa sellaista huutoa, että on pakko nousta päästämään se ulos!


Toinen kissoista, Nepo, tuli meille vähän niin kuin päähän pistona. Näin lehdestä ilmoituksen, että annetaan neljän kuukauden ikäinen pentu ja se oli menoa, Nepo muutti meille :).
Nepo on niin ihmisrakas, että en olisi koskaan uskonut kissan sellaisen olevankaan. Nepo seuraa meitä saunaan (no toki Nekkukin käy usein lauantailöylyissä), se makaa olohuoneessa sohvalla kun katsotaan telkkaria ja se häärää isännän mukana tuolla ulkona mitä tämä sitten tekeekin.


Siinä missä Nekku pyydystää rottia, lintuja (en tykkää yhtään!) ja muita eläimiä, Nepo saalistaa kärpäsiä :D.
Mutta yhtä kaikki, kaveruksia ne kyllä on, ja välillä on kova meno pihalla kun juostaan kilpaa ja painitaan.


Ja istten Rontti, ISOLLA R:LLÄ! Rontti on meidän vahti, vähän liiaksikin. Meillä on ollut jo yksi rotikka ennen Ronttia ja se oli täysi tossu mutta Ronttipa ei ole. Rontti murisee kaikille, oli sitten tuttu tai tuntematon. Rontti murisee, on se vihainen tai iloinen tai siltä väliltä .Esimerkiksi isäni, jota Rontti rakastaa, on suurin murinan kohde. Mitä enemmän isäni sille juttelee ja rapsuttaa, sen kovempi on murina. Eli ota siitä sitten selvää?!
Moni pelkää Ronttia juuri tämän murinan takia, enkä ihmettele, minäkin pelkäisin. Ja koska kyseessä on rottweiler, lisää se pelkoa.
Jokatapauksessa, kun  ollaan kotosalla oman perheen kesken, Rontti on touhuissa mukana. Se myös saunoo usein kanssamme ja katsoo televisiota, eläinohjelmat ja Emmerdale on sen suosikeita :).


Sellaista eläimellistä menoa täällä :)!
Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti