Google+ Followers

torstai 16. toukokuuta 2013

Siivousta ja sipuleita

Tänään oli siivospäivä, tykkään siivota yleensä torstaisin niin on sitten viikonlopuksi pois alta. Toki joudun tarttumaan imurin varteen usean kerran viikossa ja joskus jopa päivässä (kiitos rottweilerkoiran ja kissan josta lähtee tolkuttomasti karvaa!) mutta suurin urakka on kuitenkin sitten ohi. Kesäksi otan matot pois lattioilta, helpottaa siivousta kummasti ja on sitten taas syksyn lähestyessä kiva laittaa puhtaat matot lattiaan.

Löysin ullakolta talon peruja olevan vanhan vihreän maton. Jonkun mielestä matto on varmasti kamala mutta minä tykkään siitä :) ja niinpä laitoin sen olohuoneeseen. Minusta se sopii vanhan talon henkeen. Muutenkin olohuoneessamme on lähes kaikki vanhaa, paitsi sohva, joten kyllä sen matonkin kuuluu olla vanha!

Tarkoitus oli kyllä istuttaa vielä hankkimani sipulit mutta siivoustouhuissa meni sen verran kauan, että sipulit siirtyivät huomiselle. Tarkoitus on laittaa sipulien lisäksi vähän perunaa ja jotain yrttejä. Kiva sitten napsia niitä maalta kesäisen salaatin joukkoon...


Nyt lähden valmistautumaan huomiseen työpäivään, se onkin sitten PERJANTAI ja kaksi vapaata edessä! Mukavaa loppuviikkoa kaikille lukjoille, kyllä teitä muutama on, ja olen siitä iloinen :).

Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti