Google+ Followers

lauantai 18. toukokuuta 2013

Eteisestä

Kerroin tuolla alussa aarteista joita löysin vanhempieni mökiltä. Löysin tosiaan huonokuntoien vanhan matkalaukun ja mietin jätänkö sen sinne mistä löysinkin mutta en raaskinut. Niinpä se on nyt eteisessämme toisen laukun seurana. Eikä siitä nyt niin paljon huomaa, että kyseessä on enemmän raato kuin laukku.

Laitoin laukkujen viereen vanhoja Hellaksen ja Fazerin puulaatikoita kun en niille parempaakaan paikkaa keksinyt. Jos jollain on hyvä idea, mitä tuollaisissa vanhoissa laatikoissa voisi säilyttää ja mieluiten vielä niin, että ne olisivat näkyvillä niin ideoita otetaan vastaan...

Olen maalannut vanhat naulakot valkoisiksi ja tehnyt niihin sabluunoilla numeroita. Itsellä tulee naulakoista mieleen oma ekaluokka ja koulun eteistila josa oli juuri tuollaisia naulakoita :).

Yleensä eteisessämme vallitsee kaaos, johtuen paljosta kenkämäärästä ja koulurepuista ja työkasseista ja moottoripyörän kypäristä ja ja ja...Sitähän se arki on!

Yhdelle eteisen seinälle olen kerännyt vanhoja avaimia vähän sieltä sun täältä. Löysin navettamme vintiltä vanhat ikkunapokat ja maalasin ne harmaiksi ja sain niistä kehykset avaimille.

Tällaisia tällä kertaa. Nyt taidan vähän "rymsteerata" (sana on tarttunut käyttöön Viivi ja Wagner-sarjakuvasta) eli vaihdella huonekalujen paikkoja lähinnä olohuoneessa. Toisaalta ulkona ja myös sisällä on niin hikistä, että tekisi mieli mennä maata pötköttämään hetkeksi sängyn pohjalle, samalla voi silmäillä muutamia kivoja blogeja lävitse :). Menen siis ensin pötkölleen ja vasta sitten rymsteeraan...
Leppoisaa lauantain jatkoa jokaikiselle!
Anu

2 kommenttia:

  1. Vanha laukut on vain niin ihania ja onneksi otit ne käyttöösi. Ja noi puulaatikot !!!! Mä en ole löytänyt vielä yhtään sopivahintaista puulaatikkoa tänne torppaan ..

    VastaaPoista
  2. joo laukut on ihania :)! Ja vanhoihin avaimiin olen kanssa niin ihastunut! Nuo laatikot on varmaan olleet keksejä varten, tai voi olla että niissä on ollut makeisia? Laatikot löytyivät kaiken kauheuden(roskien ja puunkappaleiden ym. roinan) keskeltä tuolta leivintuvasta, oi sitä huutoa kun ne ilmestyivät esiin :D.

    VastaaPoista