Google+ Followers

maanantai 6. toukokuuta 2013

Opettelua, opettelua

Huh, huh! Tuskan hiki pukkaa kun sählään tämän blogini kanssa täällä. Ja vaikka olen istunut jo toista tuntia tässä koneen ääressä, olen edelleen yhtä pihalla kun ennenkin!

Mutta tosiaan, sain heti eilen yhden lukijan, Kiitos sinulle Sara :)! Otan mielelläni apuja vastaan tässä aloittamisessa, eli SAA AUTTAA!!

Mutta joo.Tänään oli tyypillinen päivä loman jälkeen töissä, ei oikein kiinnostanut vaikka työstäni kovasti tykkäänkin. Ehkäpä jo huomenna on enemmän virtaa vanttuissa. Kaunis ilma myös houkuttaa pihalle, onneksi saan työssäni olla ulkona jos niin haluan :).

Yritin touhuta tuolla pihamalla jotain, kyllä ainakin meidän pihassa on  niin ankean näköistä, en ole hakenut orvokeita tai mitään muutakaan vielä. Nyt on tosin luvattu lämmintä, jospa sitten istuttaisi jotain pihan ilmettä piristämään..


Aina keväällä katsoo, että pihasta ei tule koskaan kunnollista mutta ihmeellisesti se vain alkaa nurmikko vihertämään. Pihassamme ei ole oikeastaan yhtään kukkapenkkiä, omasta toivomuksestani. Tykkään kyllä tiettyyn pisteeseen asti tonkia pihamaita mutta kukkapenkkien kitkijäksi minusta ei ole. Istuttelen kesäkukkia jos jonkinmoisiin tonkkiin ja puusaaveihin ja kiikuttelen niitä paikasta toiseen.
Marjapensaita pihastamme löytyykin sitten kukkien edestä, syksyisin on useamman päivän mehukeitin puhisemmassa jotta saadaan mehut talteen :).

Nyt eväiden tekoon, IHANAA kun on ulkona aurinkoista ja lämmintä, antaa toivoa kevään edistymisestä ja vaikuttaa mieleenkin niin positiivisesti :)!

Anu


2 kommenttia:

  1. Elikäs oikealla ylhäällä lukee ulkoasu, klikkaa sitä ja sitten vasemalla pitäisi myös lukea ulkoasu ja taas klikkaa sitä. Lisää gadget(klik) ja sitten tuleekin rimpsu kaikenlaista, eli voit lisätä lukijat, kävijämäärät, blogiluettelot, kuvia jne...kunhan vain klikkailet ja taas valitset gadget jne...kyllä se siitä sitten suttaantuu tämä bloggailu :)

    VastaaPoista
  2. oi Iso Kiitos avustasi, menen tutkailemaan kyseisiä juttuja jahka ehdin :)!Olen toki niitä jo pällistellyt mutta tuloksetta :/...Yrittänyttä ei laiteta!

    VastaaPoista