tiistai 21. toukokuuta 2013

Pukuhuoneesta ja vanhoja kirjoja

Meillähän on siis oikein pukuhuone täällä huushollissa. Taloon on joskus 70-luvun puolessa välissä rakennettu ns. elintasosiipi ja sitten kun on rakennettu sisäsauna, pesutilat ja wc niin on tehty myös tuo pukuhuone. Ja onhan se nyt sitten ihan hyvä olla olemassa, säilytän siellä likapyykkiä ja pyykinpesutarvikkeita. Nykyäänhän tuo huone korvataan kodinhoitohuoneella.

No anyway, olen tänään vähän tuunaillut tuota huonetta, ei sitä nyt mitenkään voi kauheasti sisustella mutta jotain pikkujuttuja olen sinne lisännyt :). Kun sitä nyt kumminkin tulee päivittäin käytettyä ihan arkiseen elämään, niin olkoon sitten vähän mukavamman oloinen!

Pyykinpesuaineen kaadoin isoon lasipurkkiin, onhan se nyt paljon parempi säilytysastia kuin kaamea pahvipurkki! Laitoin myös vanhoja pyykkipoikia lasipurkkiin ja muuta pyykinkäsittelyyn liittyvää rekvisiittaa esille.

Minulla on noita vanhoja puuharavia (ne on niin ihania!), toinen on wc:ssä korutelineenä ja toisen kannoin pukuhuoneeseen ja keksin pienille lyhdyille siitä hyvän säilytyspaikan :). Saisi jopa olla jossain näkyvämmässä paikassa mutta kun alkaa nuo muiden huoneiden seinät olemaan jo täynnä jos jotakin niin olkoon nyt sitten muiden katseilta piilossa tuolla pukuhuoneessa...

Kävin tänään ystävän kanssa paikallisella kierrätyskeskuksella. Uskokaa tai alkää, vaika olen intohimoinen vanhan tavaran haalija ja komppaaja, en ole oikeastaan koskaan käynyt kierrätyskeskuksissa! Mutta nyt se asia tulee muuttumaan, sieltähän voi tehdä vaikka mitä löytöjä ja mikä parasta ILMAISEKSI!!
Mukaan tarttui muutama vanha kirja olohuoneen hyllylle ja olihan siellä yksi ihana hyllykkö mutta valitettavasti varattu jollekin muulle. No jokatapauksessa olen tyytyväinen noihin kirjoihin, ihanasti patinoituneita :).


Anu

2 kommenttia:

  1. Uusi lukija ilmoittautuu :-)
    Kauniita juttuja on blogissasi! Innolla odottelen lisää.

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja Kivaa, että saan toisen lukijan ;), Tervetuloa mukaan!! Niin ja samalla tietenkin ilmoittaudun lukijaksesi, oli myös kivat tekstit ja kuvat sinulla ja sain heti naurut kun katsoin tuota teinarin huonetta, niin tuttua, niin tuttua :D!!

    VastaaPoista