Google+ Followers

maanantai 20. toukokuuta 2013

Paljon kaikkea

Viikonloppu mennä hurahti nopeaan kuten aina ennenkin. Paljon tuli taas monenlaisia asioita pohdittua, isoja ja pieniä...

Saatiin kuitenkin loputkin sipulit maahan ja haettiin vähän lisää kesäkukkasia paikalliselta puutarhalta. Ihanaa käydä puutarhalla jossa saa hyvää palvelua mukavilta ihmisiltä ja voi ostaa täysin luomuja kurkkuja ja tomaatteja kukkasten lisäksi :).

Kunpa löytäisin (tai siis voisin ostaa) jostain vanhan pyörän rotiskon tuonne pihamaalle. Laittaisin kukkasia tarakalle ja kenties vanhan laukunkin sarveen :)...En vaan ole ainoa joka pyöriä kaipailee, ei niitä tuosta vaan osteta, koska menekki on kova.

Meillä (tai siis rehellisyyden nimissä lähinnä mulla) on ongelma. Pihapöytä. Ja tuolit. Inhoan niitä, koska ne eivät mielestäni sovi maalaismaisemaan. Haluaisn jonkun vanhan pöydän johon voisin laíttaa joko romanttisen vanhanaikaisen vahakankaan tai ihan kankaisen liinan päälle ja penkit ympärille. Se on sitten tarina erikseen miten täällä peltojen keskellä mitkään vahakankaat yms. pysyy pöydän päällä, koska ainahan täällä tuulee...

No jokatapauksessa toistaiseksi on tyydyttävä tuohon nykyiseen. Pöytä on öljyämistä vailla ja tarkoitus on tehdä pöydän ja tuolien alle laveri, josta en ole varma pidänkö siitäkään mutta kun en viitsi aina olla hankala näiden omien juttujeni kanssa niin olen hiljaa :)...Ja onhan se hyvä, että on sitten virallinen paikka puutarhakalusteille, nyt kun ovat vaan tuossa nurmikolla. Ja jos vaikka heinäseipäistä väsäisi jotain aitaa laverin ympärille niin muuttusi ilme aikatavalla. Asiasta siis lisää jahka homma etenee!

Nyt arkisiin asioihin eli kauppaan ja koiran ulkoilutukseen ja ja ja...Jatketaan seuraavalla kerralla!

Anu
Tässä vielä kuva Lapin orvokista, jonka ostin puutarhalta ja josta en ole ennen kuulutkaan (!) vaikka ei ole mikään uusi lajike. Kukkii kuulemma koko kesän ja talveksi maahan ja taas keväällä purkkiin kasvamaan. Kukka ei kuvassa näytä niin upealta kuin se on luonnossa ja tuntuu olevan muutenkin rehevä kasvi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti