Google+ Followers

lauantai 25. toukokuuta 2013

Alpakoita, mökki-elämää ja rentoutumista

Tänään lähdettiin käymään ihan päiväseltään vanhempieni mökillä joka sijaitsee noin 20 kilometrin päässä meiltä. Käytiin samalla myös paikallisella puuatrhalla jossa oli Puurahapäivät. Mukaan tarttui yksi pelargonia ja pieni miljoonakello. Nähtiin myös alpakoita, olipas vekkuleita elukoita :). Alpakat inusivat koko ajan ja yhtäkkiä yksi niistä mutristi suutaan ja nosti kaulaansa. Puutarhatyöntekijä oli paikalla ja sanoi alpakalle, että et kyllä sylje ihmisiä ja heti laittoi mutrusuun pois ja oli nolon näköinen. Ja kaikilla katselijoilla oli hauskaa :).Tässä kuvia matkan varrelta mökille ja mökiltäkin. Ensin vähän puuhasteltiin pihahommia ja sitten saunottiin, ja istuskeltiin kuin ellut kanat auringossa ja grillattiin.Nyt ollaan, tai ainakin minä olen, kuin grillattu kana punaisine nahkoineni.  


Kotiin tultuamme istutin miljoonakellon pieneen ruukkuun, mies porasi siihen reiän ja laitoin sen tuohon vanhaan oveen kiinni. Mielestäni se sopii siihen hyvin.

Pelargonioista tykkään tosi paljon mutta en osaa niitä yhtää kasvattaa :(, joko ne aina kuolevat liiasta vedestä tai liiasta kuivuudesta. Niinpä niitä ei ole kuin tämä yksi ja ainoa, jota saan kiikutettua sisälle ja ulos tarpeen mukaan, jospa se sitten säilyisi hengissä edes pikkasen pidempään.


Nyt takaisin ulos nauttimaan suvi-illasta, on tää niin mahtavaa kun on kesä!

Anu

2 kommenttia:

  1. Kyllä kesä ja mökkeily ovat ihan parhautta! Par'aikaa nautin ilta-auringosta ja järven selän katselusta!
    P.S. mikä on suuli?

    VastaaPoista
  2. Suuli on varasto, iso rakennus, missä säilytetään esim. puita, maatalousvehkeitä yms. Joku voi käyttää sanaa lato. :)

    VastaaPoista