Google+ Followers

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Pohdintoja tästä viikonlopusta ja Äitienpäivän viettoa

Paljon on taas tullut tänä viikonloppuna pohdittua elämän perusasioita. Sain kuulla monenlaisia ikäviä uutisia. Nousee mieleen kysymys MIKSI? Miksi toisille annetaan niin paljon raskasta taakkaa? Mikä on kaiken tarkoitus?  Miten voin auttaa? Ja onko niin, että vasta sitten kun kohtaat surua ja isoja vastoinkäymisiä, ymmärrät elämän perusasiat? Tarkoitan tällä niitä tärkeimpiä asioita eli läheisiä ihmisiä ympärillämme. Koska niinhän se on, klisee tai ei, millään muulla ei ole loppupeleissä väliä!! Täällä me raadamme hiki hatussa töitä monta kymmentä vuotta ja ajatellaan maallisia asioita kuten taloja, autoja,merkkivaatteita, matkoja ym. materiaa. Ja humps! tapahtuu jotain ikävää ja millään noista ei ole merkitystä, vain sillä kuka vaikeuden kohdatessa seisoo vierelläsi loppuun asti!
Itse uskallan väittää kohdanneeni paljon vastoinkäymisiä ja aina silloin nuo perusasiat ovat hetken tai pidemmänkin aikaa päällimmäisenä mutta annas olla kun aikaa kuluu...Taas juostaan maineen ja mammonan perässä! Toki noista pysähdyksistä aina jää jotain "käteen" (kutsun sitä elämänkokemukseksi) mutta muuten sitä jatkaa vanhaa samaa rataa.
Ja aina kuulee, että kärsimys jalostaa. MITEN SE JALOSTAA? Toki se antaa tuota edellä mainittua elämänkokemusta ja sen kautta ymmärrystä elämään mutta jalostaa...Itse en ole vielä huomannut.

Tulipas nyt syvällistä tekstiä mutta joskus niinkin. Itseasiassa olen luonteeltani tuollaisten syvällisten asioiden pohdiskelija, joskus se käy raskaaksi mutta useimmiten se pitää jalat ehkä pikkasen paremmin maassa kiinni. Ja osaan toki  vastapainoksi ajatella myös positiivisiä ja mukavia asioita, mikään synkistelijä en koe todellakaan olevani!!

Tänään vietetty Äitienpäivää (ONNEA kaikki Äidit!) käymällä syömässä vanhempieni luona.
Aamulla sain ehkä viimeisen itsetehdyn kortin, koska kuopukseni siirtyy syksyllä yläkouluun ja siellä ei enää paljon kortteja väsätä. Tulee siinä tippa linssiin kun 13-vee esiteini tuo  itsetehtyä korttia. Että MÄ RAKASTAN MUN MUKULOITA <3!

Loppuun vielä kuvia tältä viikonlopulta, kyllä on mahtavaa että on kevät ja kesä edessä :)!!

 

Viikon alkuja Jokaiselle, toivottavasti saan toisenkin lukijan tänne aikaa myöden :)!

Anu

1 kommentti:

  1. Heti kysyn, että olethan muistanut lisätä blogisi blogiluetteloon joka näkyy sitten tuolla internetin ihmeellisessä maailmassa kaikille jotka seuraavat uusia blogeja???
    Hienosti olit kirjoittannut ja itse olen sitä mieltä, että jos en olisi kohdannut vastoinkäymisiä elämässä en olisi lähestulkoon näin vahva ihminen ollenkaan saatika "viisas" kuin nyt olen...Mutta se siitä ja toivottavasti saat lisää lukijoita :)

    VastaaPoista