lauantai 28. syyskuuta 2013

Ulkohommia, saunaa unohtamatta

Tämä lauantai  on pyhitetty ulkohommille. Nurmikko leikattiin viimeistä kertaa ja kannettiin pihakalusteet navettaan odottamaan ensi kesää. Jotenkin haikeaa vaikka pidän kyllä toisaalta syksystä ja sen pimeydestä.

Laitoin pari pientä Callunaa oven viereen maitosihtiin, siinä ne pysyvät suojassa tuulelta ja tuiskulta pitkään. Kannoin myös maitotonkkia "asetelmaan" laverille, en malta viedä niitä piiloon talven ajaksi.Ulkosauna tuli myös pestyä, viimeksi pesty perusteellisesti juhannukseksi. Vaihdoin saunakamariin verhot, ne joskus muinoin sitten kirpputorilta ostamani Marimekon Unikko-sivuverhot.
Nyt on sitten kiva mennä illalla hämärässä saunomaan pestyyn saunaan :).


Tuunailin myös vähän eteistä ohi mennessäni :). Minullahan on vanhat perunalaatikot kenkätelineinä, asettelin niitä uuteen uskoon ja näyttää taas koko eteinen uudelta, ei siinä paljon tarvita :)! Ei nuo laatikot nyt ehkä kenkien säilytykseen mitä parhaimmat ole kapeutensa puolesta, mutta tykkään niistä silti. Ne on kivan rouheat!


Nyt alkaa olemaan paikat sen verran höllinä koko päivän hääräilystä, (myös viikon erittäin kovalla kahvakuulatreenillä on osuutta asiaan :P) että otan loppuillan rennosti. Taidan kaatua sohvalle kissojen viereen, tehkää te samoin (kissoilla tai ilman), mukavaa viikonlopun jatkoa!!!

Anu

5 kommenttia:

 1. Ihania astelmia ulkona!
  Hyviä saunahetkiä teille, puhdas sauna on kyllä ilo!

  VastaaPoista
 2. Tästähän tulikin mieleeni, että minun piti pestä sauna myös... Nuo kanervat kyllä tekevät syksyn :)

  VastaaPoista
 3. Syyshommissa itse kukin :) Ihanat asetelmat sulla siellä!

  VastaaPoista
 4. Niin kodikas postaus!:) Tuo saunakamari on ihana!

  VastaaPoista