Google+ Followers

torstai 19. syyskuuta 2013

Väri -ja kynttiläterapiaa

Olen alkanut näin vanhemmiten pitää voimakkaista väreistä. Ennen tykkäsin esimerkiksi pukeutua pääasiassa mustaan mutta nyt olen löytänyt värit vaatteisiinkin. Ja pikkuhiljaa tänne kotiinkin, sisustukseen.

Tänään vaihdoin olohuoneeseen verhot. Mietin ensin niitä perusturvallisia harmaita mutta enpäs laittanutkaan vaan laitoin ne viininpunaiset! Sohva ja matto on vihreitä, joten kontrasti on melkoinen mutta mielestäni se toimii.


Ja ne kynttilät! Nyt on KUNNON SYKSY, joten antaa palaa! Ja kyllä palaakin, heti töistä tullessani sytyttelin kynttilöitä tunnelman luojiksi. Ulkona on sadellut ja ukkostikin joten ah! mitä tunnelmaa!!


Raahasin tässä taannoin vanhempieni mökiltä (sinne ei kohta jää kuin seinät kun roudaan kaikki meille :D) vanhan tuolin ja nyt se koristaa makuuhuonettamme. Joku sanoisi, että onpas hirveä, itseasiassa isäni sanoikin niin, heh, mutta minä en sano! Tuolissa näkyy elämä ja se jos joku tekee siitä niin upean!! Eli nyt tuolia koristaa lyhty ja luonnon kivet. Tuolin harmaa väri sopii jopa huoneen sävyihin (sitä perusturvallista harmaata).


Näin tänään. Nyt katsomaan loput Elämä Lapselle-konsertista, joka on nauhalla, se tietää monen paperinenäliinan käyttöä...

Ystävyydellä,
Anu

4 kommenttia:

 1. Kynttilät luovat niin ihanaa tunnelmaa!
  Meillä muuten taitaa olla mökillä juuri tuollainen samalainen palli :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noita palleja on varmaan aika monella, on jonkun vuosikymmenen "yleistuoli" ollut varmaan :)

   Poista
 2. Osallistuin hyvän fiiliksen jakamisen arvontaan blogissa http://jovelassa.blogspot.fi ja niin osallistuit sitten sinäkin. :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista