Google+ Followers

lauantai 21. syyskuuta 2013

Opetustaulu

Tänään järjestettiin jälleen läheisen kirpputorin pihassa Rompepäivät. Sinne siis heti aamusella. Monenlaista (ihanaa) vanhaa tavaraa tuli nähtyä mutta hinnat on sen verran pilvissä, että jäi ihan katselun asteelle :/. Paitsi, se opetustauluhan sieltä piti mukaan saada. Eikä hinta huimannut päätä, 5 euroa!! Siinä oli hinta kohdillaan :).

Nyt sen siis sain, kauan himoitsemani taulun ja se löysi paikkansa makuuhuoneen seinältä :). Kyseessä on Peltokaali-taulu (sopii aiheensa puolesta tänne landejen pirttiin ;D). Ihastuin taulun väreihin. Ja  tuli niin oma kouluaika mieleen :).


Makuuhuone alkaa, kuin myös muut huoneet, olemaan melkosen täynnä tavaraa. Ja silti mun mukamas tarvitsisi saada kaikkea lisää...


Yhdellä seinällä, vanhan lipastom päällä, on mieheni vanhoista laudoista tekemä hylly. Maalasin sen harmaaksi. Vaihtelen hyllylle tavaroita milloin mitäkin, samoin koukkuihin sen alapuolelle. Tällä kertaa naulakossa roikkuu vanha öljylamppu ja vanha paperikassi. Pitkänmallisen kynttilälyhdyn on tehnyt mieheni sisko.


Lamppuna makuuhuoneessa on talon peruja oleva vanha kolmihaarainen valaisin. Se oli minulla ensin varastoituna ullakolle kunnes tajusin tuoda sen näkyville ja käyttöön :).


Näin siis tänään. Nyt valmistelemaan omenapiirakkaa kaffeevieraille jotka kohta hurauttavat pihaan :). Hyvää viikonloppua! Niin ja TERVETULOA uusi lukija :)!

Anu

2 kommenttia:

  1. Mahtava löytö rompepäiviltä! Nyt oon kyl vähän vihree... ;)

    VastaaPoista