Google+ Followers

lauantai 14. syyskuuta 2013

Lupsakkaa lauantaita :)

Tänään aamusella kipaisin läheiselle kirpputorille ja mukaan tarttui Sorsakosken aterimia 6 kpl kumpiakin, siis haarukoita ja veitsiä sekä Sorsakosken pieni kahvipannu.


Olen himoinnut noita vanhanajan aterimia jo jonkin aikaa mutta en ole löytänyt sopivan hintaisia. Tänään kuitenkin sain ne mielestäni edullisesti, 5 euroa/6 kpl aterimia.
Kahvipannu taasen saa alkaa toimittamaan nokipannun virkaa. Käymme paljon ulkoilemassa metsässä koiran kanssa ja nyt voimme keitellä  laavulla kaffeet ulkoilun lomassa :). Nuotiolla keitetty kahvi maistuu noin tuhat kertaa paremmalta kun keittimellä keitetty. Ulkoilmalla on tietenkin oma osuus...

No, pitihän sitä nyt jo testata uutta pannua, kaasugrillin päällä tosin :). Ulkona oli ilma taas mitä parhain joten tulipa juotua ulkoilmakahvit vielä näin syyskuun puolessa välissä :).


Muuten lauantaita vietetty, mitäpä muuta tehden kuin kotiaskereita....


Pakko muuten kertoa, viitaten tuohon edelliseen postaukseeni, jossa puhisin nuohoojan jättämästä sotkusta. Mies kertoi tänään, että kyseinen nuohooja oli kehunut keittiön pöytääni, sitä vanhasta ovesta tehtyä. Annan siis tuon takia osan noesta anteeksi, olen niin otettu, että oli noteerannut pöytäni :D! Jätän siis valituspuhelun soittamatta, olin nääs aikonut maanantaina ottaa puhelua nuohouspalveluun (nokea tullut tänäänkin vastaan pöytien pinnoilta yms)...

Nyt pizzan pariin ja sohvalle töllöä katsomaan! Sikasiistiä lauantain jatkoa jokaiselle ;)!!

Anu

2 kommenttia: