Google+ Followers

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Lötköilyä ja sunnuntaisaunaa

Tänään on pääasiassa lötköilty. Hyvä joskus niinkin. Usein sitä lataa viikonlopun täyteen ohjelmaa ja sitten kun maanantai koittaa, on yhtä väsynyt kun perjantaina viikonlopun alkaessa...

Puolukassa tuli käytyä, nyt niitä onkin runsain mitoin. Metsään on aina hyvä mennä kun koira saa olla vapaana (saa kyllä pihassakin olla) niin tulee lenkit tehtyä samalla. Koira se keskittyi puiden kantoon ja pureskeluun puolukoiden sijaan :D.Olen alkanut pitää niin paljon luonnon kuvaamisesta, että pitäisiköhän ostaa kunnon järkkäri? Siinä on vaan se yksi mutta, hinnan lisäksi, että se pitäisi olla aina ja kaikkialla mukana. Kännykkä on niin kätevä kun se on aina saatavilla, missä sitten olenkin. Toistaiseksi siis mennään kännykällä, saahan silläkin nyt suht hyviä otoksia.

Mies on lämmittänyt saunaa, kohta siis parvelle. Se on tuo phasauna meillä vähän sellainen pyhättö :), sitä lämmitetään asiaan kuuluvalla hartaudella ja siellä viipyillään pitkään. Nyt varsinkin saunominen on pitkäkestoista kun pihalla on kiva istuskella auringon lämmössä, ihanaa. Yhtä ihanaa on tosin istua silloin saunakamarissa vilvoittelemassa kun ulkona on pimeä ja sade piiskaa kattoa. Kynttilä vain pöydälle niin siitä ei tunnelma parane!Kissat ovat selvästi ottaneet tänään mallia omistajistaan --> ovat myös lötköilleet :). Nyt kun viljat on puitu ja hiiret lähteneet pelloista liikkeelle, ei kissoja ole paljon näkynyt. Paitsi tietenkin saaliitaan esittelemässä. Nyt on kuitenkin vietetty vapaa päivää hiirestämisen välissä...

Näillä viikonlopun voimavaroilla kohti huomista ja tulevaa viikkoa,
Anu

4 kommenttia:

 1. Löysin tänne, kun etsin blogeja sanalla 'maaseutu'. Ulkosauna on minullakin ja siellä kylpee mahdollisimman pitkään. Sitten vähän harvenee, kun pakkasten tultua on vesijohto suljettava.
  Mukavaa blogitaivalta sinulle. t. Beate

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kun löysit tänne pikkuiseen blogiini, tervetuloa :)! Meillä ei ulkosaunassa käynnit harvene pakkasten tultua, vesiletku tosin meneee jäähän mutta sitten kannetaan vesi sangoilla:). Sinulla myös elämänmakuinen blogi, tykkään!

   Poista
 2. Hyviä kuvia olet kännykälläkin saanut :)
  Meillä kävi järkkärin kanssa vähän niin, että mies kun sen itselleen osti, en ollut ollenkaan innostunut, mutta nyt kamera on oltava mukana aina ja joka paikassa. Huono puoli on, että se ei ole mikään kevyt kapistus kaulassa roikutettavaksi.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi kriteeri kännykän suhteen oli silloin kun ostin, että on oltava hyvä kamera :). Ja tuo just on se ongelma, että kamera on niin painava aina mukana kannettavaksi ja sen muistaminen joka paikkaan mukaan otettavaksi...:)

   Poista