lauantai 7. syyskuuta 2013

Joko nyt on syksy?

Tällä viikolla  tuntunut jo sentäs syksyltä vaikkakin mittari kivunnut lähes joka päivä +20 astetta. Melkein nolottaa sanoa mutta kaipaan jo kunnon syksyä, sitä vesisadettakin. Aika aikaansa kutakin ja nyt kun oli niin kaunis kesä niin nyt saisi jo ilmanala muuttua. Toki lämpö on kivaa, kyllä syksy ehtii vielä tulemaan ja se pimeys ja koleus mutta siltikin. Saisi laittaa jo takkaan puita ja villasukkaa jälkaan ja kuumaa juotavaa ja ja ja...:).


Mutta joo. Yhtenä iltana minulla oli vieras, Teija, joka kirjoitaa  http://vanhansillanmaisemissa.blogspot.fi/. Saatiin vaihtaa kasvotusten kuulumisia ja jutella mistäpä muista kuin blogeista ja vanhoista tavaroista, ne kun ovat molempien suuri intohimo :). Sain Teijalta lahjaksi kuulemma minun näköiseni sisutusjutun, malttaisi vaan polttaa tuonkin kynttilän :).


Tänään väkersin "köyhän miehen" ulkojuttuja. Olen päättänyt olla ostamatta sen kummempia syyskukkia ym. tuonne pihalle, koska kahden vuoden kokemuksella tiedän,että se on ensimmäinen kunnon tuuli ja sade ja ne ovat entisiä. Asutaan keskellä peltoja eikä pihassa ole istutuksia mitkä suojaisivat kasveja ilmoilta. Ostin ainoastaan kaksi krysanteemia, niitä isoja, kumpaankin puusaaviin yhden.


Metsästä hain jäkälää, laitoin isoon ja pienen pataan ja muovisia puolukan varpuja siihen, valmis :) ! Kestävät ilmanvaihteluita eikä hintaa tullut kuin bensat  metsään ja takaisin.


Viikonloppuja kaikille, naatitaan edellleen auringosta ;)!
Anu

3 kommenttia:

 1. Ihania juttuja olet taas väkertäny ja kauniita sumukuvia ottanut!! Täällä maalihuuruissa kirjottelen, ku sain vihdoinkin vessan lattiaan pintamaalin. Onneksi muu väki jo mökillä ja kohta itse sinne kans, jotta saa huurut haihtua ja vessan lattia rauhassa kuivua. Eka tietysti hakeen lauantaiherkut kaupasta!! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Meillä on ollut tänäänkin niin kesäinen ilma, että oikeen ihmetyttää...
  Kauniit nuo padat, jäkälineen :-)

  VastaaPoista
 3. Kauniita syysasetelmia sulla!
  Itse en syksystä välitä, mutta takkaan voisin ilomielen jo tulia sytytellä, samoin puuhellaan, vielä täytyy kai malttaa kuitenkin :)

  VastaaPoista