Google+ Followers

torstai 3. lokakuuta 2013

Loppuviikkoa kohden...

Kyllä nämä viikot sitten menee nopeaan! Tuntuu, että aina on maanantai mutta vastaavasti kyllä yhtä pian on perjantai :). Kohta on jo syyslomaviikko (just oli kesäloma!) ja sitten aletaan höösäämään joulua, huh huh!!

Olen yrittänyt iltaisin töiden jälkeen saada loput pihasta talvikuntoon ja eiköhän se nyt ala olemaan suht kunnossa. Eihän meidän pihassa nyt juuri mitään ihmeempää laittoa olekaan kun ei ole haravoimista kun ei ole puitakaan :). Paitsi havupuita jossain laitamilla, niistä ei ole vaivaa. Inhosin aina haravointia edellisessä kodissamme mutta nyt kun sitä ei tarvitse tehdä jopa kaipaan sitä! Sehän olisi hyvää kuntoilua.Tuunailin pyörääkin talvikuntoon, en pikein keksinyt mitä tarakalle laittaisn joten laitoin sinne kolme maitokannua. Enää ei puutu kuin Hilja maitotyttö fillaria polkemaan ;)!
Vanhaan vesikelkkaan laitoin yhden tonkista ja vanhan kastelukannun, talvella siirran ne syrjään ja poltan lyhtyjä kelkassa.


Ja nyt se sitten on pikkuhiljaa käynnistynyt se lämmityskausi ja puiden rahtaus sisälle. Siinä oiva apuri on maitokärryt. Meillähän pirtti lämpiää  puilla joten puita kuluu melkoisesti, yhteensä meillä on 6 tulipesää. Näillä sähkön hinnoilla ei malta pattereita polttaa vaikka se olisi huomattavasti helpompi vaihtoehto. Tosin vaikka sähkö olisi edullisempaakin, kallistuisin puulämmitykseen, on se niin paljon erilaisempaa se lämpö puilla ja lisäksi se on kodikasta ja tunnelmallista.


Nyt hakemaan mattoja sisälle tuuletuksesta ulkoa ja sitten saunan rauhaan. Huomenna on lyhyempi työpäivä joten viikonloppukin tuntuu pikkuisen pidemmältä, kiva niin :)!! Torstain jatkoja teille ja Tervetuloa uusi lukija!
Anu

1 kommentti: