Google+ Followers

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Asiaa saappaista

Sain tuossa viikonloppuna inspiksen vähän rymsteerata pitkästä aikaa ja niinpä vaihdoin lipastojen ja pöydän paikkaa keskenään. Minulla  oli olohuoneessa vanha pieni pöytä kahdella tuolilla. No, nyt se pöytä on makuuhuoneen nurkassa ja lipasto makuuhuoneesta on olohuoneessa. Ja koska yhden lipaston raahaus paikasta toiseen ei riittänyt ;), siirsin myös toisenkin lipaston paikkaa joka nyt on sitten eteisessä. Ja taas tuntuu kaikki uudelta noin pienellä muutoksella hetken aikaa...
Laitoin eteisen lipaston päälle kynttilöitä erilaisiin lasipurkeihin, heijastelevat siinä kivasti valoa seinistä. Niin yksinkertaista ja silti kaunista!

Ja sitten muotiin. En siis yleensä välitä pätkääkään muodista. Pukeudun ihan omalla tavallani, oli sitten muoti mikä hyvänsä. Enkä pukeudu mihinkään kalliisiin vaatteisiin ym. vaan niihin joissa minun on mukava olla ja voin ostaa vaatteeni kaupan ale-tangosta tai kirpputoreilta. MUTTA nyt tein poikkeuksen ostaessani itselleni kumisaappaat. Ostin mielestäni pirun kalliit kumisaappaat, ihan liian kalliit minun kukkarolleni mutta minun oli PAKKO saada JUURI NE !! Kyseessä siis Ilse Jacobsenin 3/4 saappaat. IHANAT <3! Minulla on ollut saappaita jos jonkinmoisia ja kertaakaan ei vielä sellaisia josta olisin tykännyt, koskaa ne joko ovat menneet rikki ja tai ovat olleet muuten vain epämukavia. Ja koska asumme täällä kuran, lian, sohjon ja mullan keskellä, ja koska kuljen koiran kanssa milloin missäkin, pidän saappaita paljon, niin nytpä minulla on sitten hyvät saappaat. Ja kuten ystäväni sanoi, ne on myös sellaiset joilla voi mennä vaikka baariin :D, koska ovat niin hyvännäköiset! Toivottavasti ne ovat maineensa veroiset ja kestävät useita vuosia. Aion niitä kuitenkin käyttää lähes päivittäin, no en nyt ehkä kovilla pakkasilla mutta muuten kyllä...


Tällaisia tänään keskiviikkona, loppuviikko vapaillaan ja hölläillään...
Anu

6 kommenttia:

 1. Ihania vanhoja huonekaluja!
  Joskus tavaroiden siirtäminen paikasta A paikan C kautta paikkaan B on vaan niiiiiin virkistävää!
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat huonekalut ovat tosiaan niin ihania! Hyvää loppuviikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Tykkään niin noista sun kaluista! Miettiny meilleki mihin saisin tungettua tollasen pöydän ja pari tuolia... :) Kivat saappaat! Kyllä nyt kelpaa kurakelienkin tulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Teija, olen samaa mieltä, että kurakelit saa tulla (ja tulikin!) noissa saappaissa :).

   Poista
 3. Ihania tunnelmia. Hämärtyvä syksy antaa ihanat raamit valoille ja kynttilöille. Minustakin vanhoissa huonekaluissa on kauneutta,jota uusista ei löydy. Ajan patinaa. Ja oih,mitkä saapasihanuudet!
  Tuuli riipii pihapuita ja metsää, minä hörpin kuumaa,jotta tauti kaikkoaisi.
  Levollista lokakuun viikon loppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihasta viestistäsi :), mukavaa viikonloppua myös sinulle ja paranemisia!

   Poista