Google+ Followers

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Ystävän kanssa keski-ikäisten iltaa ja DIY-hommaa :)

Sinä se taas meni viikonloppu... Perjantaina tapasin ystävää, saunottiin ja syötiin hyvin ja vähän juotiinkin :). Tarkoitus oli lähteä paikalliseen iltaa jatkamaan mutta kun olimme saunoneet ja syöneet ja aikamme soffalla istuneet ja höpötelleet, väsymys vei voiton(!) ja niinpä veimme mieheni kanssa ystäväni kotiin ja takaisin kotiin päästyämme menimme nukkumaan. Tämä se on kuulkaa keski-ikäistä jos jokin!! Minäkin uskallan väittää joskus omanneeni vauhdikkaankin menomonon, vähän liiaksikin ;) mutta en sitten tiedä mihin ne monot ovat kadonneet...?! Täytyy kyllä nyt yrittää tsempata tuon asian suhteen!
No, anyway, aamulla oli mukava herätä pirteänä ilman mitään oloja illasta. Ja sehän oli pääasia, että saatiin jutella monenmoista, nauraa ja parantaa maailmaa!! Ystävät ovat toden totta elämän suola!

Sain ystävältäni puisen kranssin joka löysi paikkansa olohuoneesta jossa minulla on vanha ovi.


Eilen satoi koko päivän ja minulla oli aikaa puuhastella sisällä. Vaihtelin, yllätys yllätys, esineiden paikkaa jälleen ja tein pieniä asetelmia kynttilöistä ja luonnon materiaaleista. Vein eteiseen kuivakukkia ulko-oven viereen vanhaan koriin ja laitoin poissa käytöstä olleen lyhdyn esille.


  


Perjantaina, kun siivoílin vähän ulkosaunaa ystävääni varten kiinnitin huomiota saunan valaistukseen. Meillähän on siellä vuodelta jotain olevat vanhat lamput lasikupuineen. Kuvuistahan saisi lyhdyt...Kupuja meillä on monenkokoisia- ja näköisiä.


Ajatus lasikupulyhdyistä jäi mieleeni ja tsadaa! tänään aamusella toteutettiin visioni yhdessä miehen kanssa :). Ihmeen mukavasti mieskin lähti toteutukseen mukaan (väänsi kiltisti rautalankaa kupujen ympärille), alkaa oppia ukkokulta ettei kannata vängätä vastaan, heh :D...Tässä siis lopputulos ja tykkään vaikka itse sanonkin! Roikkuvat nyt olohuoneessamme takan edessä...Uniikkia, luulisin.Jaksamista jokaiselle alkavaan viikkoon, poltellaan paljon kynttilöitä niin saadaan valoa pimeyden keskelle!
Anu

6 kommenttia:

 1. Ihanat lyhdyt olet taas väsännyt!!

  VastaaPoista
 2. Lasikupulyhdyt ovat kyllä aivan huippuhienot!! Wau!

  VastaaPoista
 3. Mainio idea nuo lasikupulyhdyt!
  Onko niissä hiekkaa tms pohjalla, vai pysyykö tuikut muuten helposti "pystyssä"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole hiekkaa, se kyllä kävi mielessäni mutta sitten tuikut eivät olisi näkyneet niin hyvin. Ja pysyvät kyllä pystyssä hyvin, pohja sen verran tasainen.:)

   Poista