lauantai 5. lokakuuta 2013

Tulta ja kananverkkoa

Eilen ajeltiin muutaman kymmenen kilometrin päähän Leineperin ruukille (http://www.leineperi.fi/) jossa järjestettiin Tuliruukki-tapahtuma. Olipa elämys, ei voi muuta todeta! Tapahtumassa oli taontaesityksiä, erilaisten käsityöalan yrittäjien esillepanoja, tulitaitaiteilijoita, ruokaa liittyen sadonkorjuuseen ym. Tunnelma oli upea, pimeässä loistivat useat lyhdyt, soihdut, avotulet ja rakovalkeat. No, otinko kuvia, en juurikaan kun olin niin lumoutunut tunnelmasta, että kuvaaminen jäi! Jotain sentään älysin napsia, tässä osa, ei mitenkään kummoisia kuvia...
Tänään sitten leivoin pullaa. Kuopukseni, 13-vee, tokaisi ohi mennen, että miksi meillä ei ole koskaan itse leivottua pullaa?! Auts, osui ja upposi! Niinpä minä sitten kaivoin tarvikkeet esille ja pyöräytin pullantuoksuisena äitinä pullat uuniin :). Tuotoksista kyllä näki, etten kovin usein leivo pullia (en todella muista koska olen leiponut :-O) sen verran kummallisen näköisiä niistä tuli mutta maku oli suhtkoht kohdillaan, se kai tärkeintä! Ja lapsi oli onnellinen!


Leivontaiurakan päätyttyä menin penkomaan navettaa josko joku aarre tai muu vastaava osuisi silmiini ja löysin palan kananverkkoa. Nyt se verkko on sitten eteisessä hyllyn päällä vanhoissa ikkunapokissa hevosenkenkien kanssa :). Voitte uskoa, mikä oli kommentti esikoiselta kun näki kyhäelmäni, sensuroitakoon se kommentti, heh :D!


Näin tänään...
Anu

2 kommenttia:

  1. Kiitos ideasta se on ehkä pakko "varastaa"...olen hetken aikaa miettinyt mihin saisin pois menneen hevosen kengät esille ja tässä se nyt tuli. Taidan käyttää heinäseipäitä kehyksenä ja tosiaan kana tai katiskaverkkoa siihen taakse, johon kiinnittää rakkaan hevosen muistokengät.

    VastaaPoista