Google+ Followers

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Villasukilla

Olen lomalla ja jotta saan siitä kaiken irti, se tarkoittanee kaikkea mukavaa puuhastelua.
Eilen tapasin ystävääni, toisen kanssa puhuin pitkät pätkät puhelimessa ja yhden kanssa jutustelin facebookissa. Onni on omistaa ystäviä joille voi olla juuri se kuin on, mitään lisäämättä tai pois jättämättä <3. Toivottavasti olen itsekin heille tuollainen.

Tänään käytiin miehen kanssa pienellä shoppailuajelulla (ostin mitäpä muuta kuin kynttilöitä) ja ulkoillut olen koiran kanssa sateisessa metsässä. Metsästä raahasin mukanani oksankäppyrän (kaksikin), idea lähti eilen tapaamalti ystävältä. Tarkoitus olisi laittaa oksa(t) seinälle ja siihen valot. Oksilla on ihanasti sammalta.Nyt oksat täytyy kuitenkin ensin kuivattaa ennen kuin pääsen niihin käsiksi :).


Tänään on satanut saavista kaataen. Niinpä on ollut ihana vetäistä villasukat jalkaan, kynttilöihin valkeat ja lukea hyvää kirjaa.


Mies oli tuonut navetasta, jossa puita säilytämme puukorissa puita ja satuinkin vilkaisemaan niitä. Ihania harmaantuneita lautoja oli pätkitty palasiksi, aarrgghh! Turha se nyt sitten enää on valitella, sain kuitenkin pelastettua yhden leveän harmaan laudanpätkän ja nyt se sitten koristaa olohuoneen pöytää. Vähän kiviä seuraksi, samanvärisiä tuikkuja kuin kukkasetkin (en muista tuon syyskasvin nimeä!) ja  syksyinen asetelma on valmis.Tein tänään toisenkin löydön. Näin täällä jossain blogissa (en yhtään muista missä joten anteeksi sille jolta tämän kopioin) tiilenpalan josta oli tehty kynttilänjalka. No, tänään ulkoillessani samalla reissulla kun löysin oksat, löysin myös tiilenpalasen ja muistin tuon hauskan keksinnön. Nytpä tiili sitten koristaa keittiötä :D! Tässä on yksinkertaista tuunailua parhaimmillaan!


Nyt nauttimaan soffalle kynttilänvalosta...
Anu

2 kommenttia:

  1. Hih, tiilenpala oli mun blogissa :)
    Idea oli tarkoitettu jakoon, joten hyvä kun "kopioit"
    Eikös ole muuten kätevä?

    VastaaPoista
  2. Ai sinullako se oli :). Joo, idea on ihana ja siinä näkee miten vaatimattomastakin voi saada kaunista!

    VastaaPoista