Google+ Followers

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kaikennäköstä

Siinä se taas meni, viikonloppu nimittäin. Vaan ei haittaa, loma jatkuu :)!
Tänään otettu rennosti kissoja myöten, kuten kuvista näkyy...


No kyllä minä vähän tuolla navetan ylisllä komppasin ja löysinkin lisää säkkejä, ennestään kun niitä ei olekaan kuin vaan joka nurkka piukassa :). Nämä säkit olikin valioyksilöitä, niitä en malta myydä vaikka en kyllä tiedä mitä niillä tekisin?! En ole ollenkaan käsityöihmisiä (ainakaan ompelun suhteen) eli kaikenlainen ompelu yms.  on pois laskuista. Tai ainakin jonkun ulkopuolisen tarvitsisi ne ommella ...
Mietin, jos saisin jostain jonkinmoiset kehykset niin voisin kehystää ainakin yhden noista seinälle tauluksi. Jos jollain on ideaa mitä noista vosi tehdä niin kertokaahan ihmeessä :).


Olohuoneeseen toin yhden puutiinun lisää. Tai oikeastaan kyseessä on vanha oluttynnyri. Laitoin siihen liinan päälle (keskellä kantta on reikä) ja valokuvakehyksen päälle ja avot! pikkupöytä on valmiina.


Meillähän on, kuten jälleen kuvista näkyy, olkarissa varsin psykedeelistä tapettia :D. Ihastuin tapettiin silloin kun laitoimme olkkarin sisustusta uusiksi ja tapettiahan sitten vedettiin koko olohuone täyteen...No, järkeväähän olisi ollut tapetoida VAIN yksi seinä tällä tapetilla mutta se oli myöhäistä sitten kun se oli jo seinissä...Itse olen tapettiin jo tottunut ja tykkään  siitä edelleen, vieraiden silmiin se varmaan pistää enemmän. Huono puoli seinissä on se, että tapetin ison kuvion vuoksi kaikki ikäänkuin "hukkuu" seiniin, eikä erotu siten kun yksivärisestä tapetista.

Yksi seinä on onneksi vaalea, takan viereinen tiilisenä ja sille seinälle olen tuonut navetasta vanhan oven.Vanha puulaatikko ja sukset on  talon peruja,kuten niin moni muukin täällä.  Toisessa kyljessä lukee Vammala ja toisessa Sastamala. Säilytämme laatikossa puita.

Nyt nauttimaan vielä ulos illan lempeästä lämmöstä.
Anu

3 kommenttia:

  1. Ihania vanhoja tavaroita!
    Saisiko noista säkeistä vaikka tuolinpäällisiä, sellaisia rouheita? Tai lattiatyynyjä?

    VastaaPoista
  2. Blogistani löytyisi haastetta sinulle :)

    VastaaPoista