Google+ Followers

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Askartelua...

Olen käyttänyt tämän päivän olemiseen, muut ovat olleet poissa kotoa ja minä olen saanut nauttia ylhäisestä yksinäisyydestäni, tykkään siitä :)!

Olen lueskellut blogeja, siivonnut vähäsen yläkertaa (teinarien huoneita, ai kauheeta sentään sitä siivoa :O!!) ja pessyt uima-allasta, joka nyt on täytettynä tuolla pihalla, pitäisiköhän sitä pitää nyt oikeen allaspartyt sen kunniaksi ;)...Olen myös ulkoillut koiran kanssa pitkin peltoteitä, joskaan näillä kuumuuksilla ei koirankaan tee mieli ihan kauhean pitkiä lenkkejä, omistajasta puhumattakaan.


Olen myös askarrellut yhtä ja toista :). Löysin tuolta navetasta valkoiseksi maalattuja puunpalasia ja tein niistä tervetuloa-kyltin ja toisenkin tekstikyltin jonka toin sisälle. Vanhaan päreeseen tein saunan edustalle tekstin. Toki näitä saisi kaupasta hienompia mutta saakoon :), minähän käytän sitä pienen pientä luovuuden ripettä joka minulle on suotu!


Tuon jälkimmäisen tekstin bongasin joltain sivustolta ja päätin kirjoittaa sen, koska se kuvaa niin hyvin tämän hetkistä elämäntilannetta. Olemme eläneet monenlaisia aikoja vakavine sairastumisineen, eivätkä ne vieläkään tyystin ole pois elämästämme mutta nyt näyttää jo huomattavasti paremmalta. Siksi en kauheasti kaipaa matkoja, tai mitään "maallista mammonaa" vaan olen tyytyväinen siihen mitä tavallinen arki tuo tullessaan.

Saunan kyltin ripustin heinäseivästikapuihin.


Tein vielä makuuhuoneen seinälle kollaasin valokuvista, joissa olemme minä ja mieheni lapsina. Laitoin ohuesta rautalangasta "vaijerit" ja niihin valokuvat nipistimillä kiinni. Tämänkin idean löysin jostain blogista.


Tässä siis tämän lomapäivän puuhasteluita :),
Anu

4 kommenttia:

 1. siehän oot saanu aikaan vaikka mitä !
  mie oon lorvaillu koko päivän ja oikeestaan koko loman ! matotkin vielä pesemättä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lorvailu on parasta lomailua,kyllä mä vielä ehdin sitäkin tekemään :)!Mattojen pesuun on koko loppukesä aikaa eli nou hätä :)...

   Poista
 2. Joo otpa ollut ahkera ! Ja tuo toinen kyltti ja sen sanoma voisi välillä herätellä meitä kaikkia tässä elämässä. Se on niin totta, että sitä voisi joskus olla tyytyväinen vähempään eikä aina haluta lisää. Ihania kylttejä muuten, ja itsetehty on parempi kuin kaupasta ostettu. Kuumuus on täälläkin ihan liikaa meidän karvaiselle kamulle.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kylttejä ja oikea asenne, omatekoiset on paljon kivempia kuin kaupasta valmiina ostetut! Täälläkin oireilee "lorvikatarri" ;)

  VastaaPoista