Google+ Followers

lauantai 14. kesäkuuta 2014

Suulijuhannus(ko)?

Meillähän ei tuo ns. kesähuone (josta olen tännekin joskus muinoin kirjoitellut) ole syystä tai toisesta edistynyt mihinkään, ollut jo kaksi vuotta lähes samassa kuosissa, joten siitä se ajatus sitten taas lähti juoksemaan, siitä keskeneräisestä huoneesta...

Juhannus on tulossa, samoin juhannusvieraat ja ilmeisesti mitään kovin kummoista keliä ei ole jussiksi luvattu. Toivon kyllä (ja varmaan reilu 5 miljoonaa muutakin suomalaista toivoo), että ennustukset ehtivät muttua vielä parempaan suuntaan. No, koska on tarkoitus juhlistaa keskikesän juhlaa ja joka kyllä täällä maalla (anteeksi kun kehu haisee) on juhlistamisen arvoista,koska luonto antaa tuolloin parastaan säästä huolimatta, en haluaisi istua sisällä olkoon keli sitten mikä hyvänsä, joten ei kun tuota meidän ulkorakennusta ts. suulia siivoamaan ja järjestelemään sinne nurkkausta, jossa voi huonolla säällä istua ja vaikka laittaa tanssiksi jos niikseen tulee :D! Kuulostaako ihan hullulta idealta?!
Suuliin on kertynyt yhtä jos toista romua, joten ihan "romuttomaksi" en sitä saa mutta osan saan ainakin siivottua. Sitten vaan mattoa lattialle, vanhat sohvat ja pöytä kannetaan nurkkaukseen ja koivunoksia ja luonnonkukkasia jokapuolelle.Juuttisäkkejä ehkä seinille ja muutakin rekvisiittaa... Stereot on suulissa jo olemassa, joten suomihumppa soimaan ja avot!, kunnon juhannusfiilistelyä ala Koskivaaran tila :D!
Kuvia tulossa jahka projekti etenee...

Tänään tehtiin eka vihta, ja kuten (huonosta) kuvasta näkyy, porukalla oltiin koivun oksia hakemassa läheisestä metsästä :)...


Ja pakko oli myös ottaa lupiineja pihapöydälle, ne on niin kauniita vaikka melkoinen rikkakasvihan lupiini on ja monelle oikea riesa.


Sellaista juhannuksen suunnittelua täällä, toivottavasti saan lukea teidän muiden kirjoituksia teidän juhannussuunnitelmista...
Anu

10 kommenttia:

 1. Vallan hieno idea :) Mukavaa keskikesän juhlaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle Hyvää Juhanusta! Toivotaan, että aurinko paistaa, jotta saadaan se oikea juhannustunnelma :)!

   Poista
 2. juu rikkakasvihan lupiino on, mutta niin kaunis rikkakasvi....aina tuolta tienpenkalta niitä minäkin poimin maljakkoon..:)

  VastaaPoista
 3. Eipä kuulosta niin yhtään huonolta idealta vaan päin vastoin :) ja saa sitä näin maalla vähän kehaistakin. Mikäs sen ihanempaa juhlia juhannusta kuin peltojen keskellä ja omalla mailla.
  Joten lisäkuvia odotellessa .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ans kattoo kuin käy, jotain olen jo suuliin kulmaan roudannut mutta taitaa vetää varsinainen homma ihan viime tipalle :P....

   Poista
 4. Tyylivaras ihmetteli, että mikä saakelin suuli, ennen kun kuvat näki:)
  Ihana ihana suuli...mummola tulee mieleen, sieltä piharakennusten isot terassit ja vajan nurkat, joita mummo ja pappakin tapasi senajan mukaan sisustella ajanviete paikoiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen aiemmnkin täällä törmännyt, että suuli-sana on vieras :). Miksi teillä noita rakennuksia kutsutaan, varasto, ulkorakennus vai navetta vai mikä :)?

   Poista
 5. Tyylivarkaan leveysasteella ne on ulukorakennuksia, aittoja jos niissä nukutaan, mahdollisesti myös piharakennuksia ja täällä maalla rakennukset missä säilytetään vähän sitä ja tätä aina heiniin saakka kutsutaan nimellä sarani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ahaa, nyt olen sitten minäkin viisaampi :), kiitos vastauksestasi!

   Poista