torstai 19. kesäkuuta 2014

Suloista Suvenjuhlaa Jokaiselle!

Täällä alkaa olemaan "juhannus tehty", ainakin siivouksien ja pihanlaittojen osalta, ruokapuoli on sitten huomisen asia. Sain kuin sainkin suuliin nurkkauksen tehtyä, mikäli huono ilma huomenna ylättää eikä viitsi ihan pirtissäkään istua niin voimme istuskella suulinurkkauksessa ;).

Hain vielä muutaman kesäkukkasen lisää kun halvalla sai ja teimpä yhden DIYnkin. Löysin suulista vanhan kuokan tai mikä lie ja mies kiinnititi sen ulkorakennuksen seinään ja siihen sopi vallan mainiosti yksi kukkanen :).

Sisällä vaihdoin makuuhuoneeseen vaaleampaa sängynpeitettä mustan sijaan ja vanhasta ruutuviltistä sain mielestäni kivan peitteen "päällisen" (miksi niitä sanotaan :)). Ei ole  ihan niin synkkä tunnelma kuin mustan peitteen kanssa.

Nyt siis aloitamme keskikesän juhlan vieton ja toivotan teille kaikille HYVÄÄ JUHANNUSTA!!

Anu

8 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja täydellinen tunnelma! Oikein ihanaa Jussia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Tunnelma oli juuri sopiva ja nurkkaus suulissa oli todella tarpeen, ulkona tuuli sen verran kovaa, että istuimme lähes koko illan suulin suojassa.

   Poista
 2. Kyllä noissa "maisemissa" viihtyy! Kauniisti olet kaiken laittanut. Oikein silmä lepää.
  Hyvää loppujuhannusta : )

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia, ihana vanhanajan juhannustunnelma!

  VastaaPoista
 4. Vastavierailulla - ja täällähän on vaikka mitä ihanaa - tykkään kovasti ja tulen varmasti uudelleen.. - Tanni Kotipellolta..

  VastaaPoista