sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Summa summaarum

Yhteenvetoa tästä lomasta ja kesästä:

Tämä loma ja kesä on ollut erilainen lasten puolesta, he kasvavat ja me vanhenemme, keski-ikäisyys on alkanut. Tässä iässä ihanaa on se, että " Kun on tarpeeksi vanha, uskaltaa olla nuori", Tämä lause luki mieheni veljen syntymäpäiväkutsussa ja se kolahti heti. Ainahan sitä varmasti tuntee olevansa parhaassa iässä mutta juuri tässä iässä parasta on se,että voit ja uskallat olla se kuka olet, viis siitä mitä muut ajattelevat! Elämänkokemusta on myös sen verran, että tietää "elämän opettaneen" ja se antaa elämään ymmärrystä ja suvaitsevaisuutta.


Loman aikana on juhlittu pienimuotoisesti  yllätysnaimisiinmenoa, kyseessä mieheni sisko ja hänen miehensä, tärkeät ihmiset niin miehelleni kuin minulle <3! En omista itse kuin yhden veljen ja niinpä mieheni siskosta on tullut minulle kuin sisar.
Ja tietenkin juhlittiin miehen veljen ja hänen vaimonsa 100-vuotiset, lämpimät muistot jäivät niistä juhlista. He ovat myös tärkeitä ihmisiä!

Kesään on mahtunut myös surua rakkaiden ihmisten puolesta, elämä on joskus epäreilua ja toisille annetaan enemmän kuin tarpeeksi. Itse yritän autaa parhaani mukaan mutta myös omat voimat ovat rajalliset ja itseään kohtaan pitää olla armollinen. Paremman toivossa on hyvä elää!

Olen menneen loman aikana tavannut kavereitani ja ystäviäni liian vähän mutta toisaalta olen käynyt henkeviä puhelinkeskusteluja heidän joidenkin kanssaan ja ainakin yhden kanssa (Kiitos R <3) olen mielestäni lähentynyt entisestään.


Tämä kesä on antanut toivoa omassa perheessä olevan pitkäaikaisen sairauden etenemisestä parempaan suuntaan, hiljaa edetään, hätiköimättä. Jokaisesta hyvästä päivästä olen onnellinen ja se auttaa kestämään myös takapakit paremmin.

Ennen kaikkea tämä loma on antanut mahdollisuuden, ehkä ensimmäistä kertaa sinä aikana kun olemme täällä asuneet, nauttia luonnosta täysillä. Tämä on ensimmäinen pitkä kunnon kesäloma useaan vuoteen, muutoin kesät ovat menneet osittain töissä ja tosiaan viime kesä sairaslomalla keppien varassa.
Nyt olen sitten noidenkin vuosien edestä nauttinut maalaistuoksuista ja maisemista :)! Ja koska luontohan on voimauttava elementti niin näillä voimavaroilla on hyvä astella tulevaan syksyyn...


Kaiken kaikkiaan siis antoisa loma kaikinpuolin ja mikä parasta, pieni pätkä on vielä elokuussa edessä, joten pienet sille ;)...


Anu

7 kommenttia:

 1. Hei Anu Kristiina!

  Kiitos, kun kävit kylässä ja kauniista sanoistasi!:)
  Sinullakin on täällä niin suloinen blogi, johon tulen poikkeamaan sitten paremmalla ajalla uudestaan:)
  Oikein leppoisaa kesän jatkoa sinulle!

  ♥:llä Marikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Kiitos sinulle kesän toivotuksista ja suloisista sanoista ;)...

   Poista
 2. :) Ihana postaus ja hienoja kuvia jälleen kerran. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija, samaa voin sanoa sinun blogistasi, odotankin jo uutta päivitystä :)!

   Poista
 3. Voi että miten kauniita kuvia! Pakkohan minun on lukijaksi liittyä ja ajan kanssa tutustua blogiisi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos sinulle sanoistasi ja kiva kun liityit pieneen mutta sitäkin arvokkaampaan lukijakuntaan :)

  VastaaPoista