Google+ Followers

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Haastetta pukkaa

Sain siis haasteen Jaanalta, blogista http://romuaarteeni.blogspot.fi/. Ihana blogi, joten kurkkikaahan sinne :)...

1. Kerro pari asiaa itsestäsi tai päivän kuulumisia
Kerronpa pari asiaa itsestäni. Minulle iskee tämä sisustushulluus jaksoina ja kun se iskee, se melkein heittää jo manian puolelle (lääkitystäkö pitäsi alkaa mietiimään...)! Tuntuu, että tarvitsisi tehdä jos jotakin tuunausta ja sitä ja tätä ja se käy, kuten uskoa saattaa,  aviosiipan hermoille :)! Mieheni on kätevä käsistään, koska on rakennusalaln ammattilainen ja monet sisustus- ja tuunauspuuskistani on vaativaa työtä, joten minun on vaivattava miestäni aina toisinaan. Hän kyllä ystävällisesti ja kärsivällisesti autaa useimmiten mutta joskus ei jaksaisi ja sitten käydään tahtojen taistoa...Ei liene vaikea arvata, kuka useimmiten voittaa, hih...

Toinen asia minkä kerron itsestäni liittyy eläimiin. Olen niin eläinrakas, että se vaikeuttaa joskus jokapäiväistä elämäämme. Suojelen jokaikistä pientäkin hippiäistä ja ötökkää ja vaikeuksiahan se teettää välillä, kun EN MILLÄÄN PYSTY PELASTAMAAN KAIKKIA! Onneksi olen jo oppinut vaihtamaan kanavaa tai siirtymään nopeasti nettisivulta toiselle, mikäli sieltä tulee eläinten huonoon kohteluun tai muuhun vastaavaan liittyvää. Minulla kun menee heti tuollaisista yöunet ja päivä pilalle.

2. Vastaa haastajan kysymyksiin jos se tuntuu sinusta mukavalta
Tietenkin se tuntuu, eka haasteeni niin kuin olen jo monesti hehkuttanut :)!

-Millainen oli ensimmäinen itse ostamasi huonekalu?
Voi kauheaa, kun muistaisi...Olikohan se olohuoneen kirjahylly, tai sellainen lastulevyhirvitys, musta/pyökin värinen. Siinä oli lasivitriini johon sai valot ja oli se olevinaan niin hieno :).

-Millaisesta kodista haaveilit silloin kun muutit omillesi?
Haaveilin jo silloin kodista maalla. Muistan jo heti seurustelun alkuaikoina sanoneeni silloiselle poikaystävälleni ja nykyiselle miehelleni, että minä haluan joskus asua maalla. Onneksi oli sama unelma :).

-Millainen ensimmäinen oma kotisi todellisuudessa oli?
Se oli kerrostalokaksio keskustasta, pieni parveke oli myös.

-Oletko kadehtinut jonkun toisen kotia?
Voi olen, monenkin. Useilla ystävistäni on kauniita koteja ja monien blogien kirjoittajien koteja kadehdin myös. Kateus on kuitenkin sellaista hyvää kateutta, enemmänkin sen on ajatus "kumpa minullakin olisi tuollaista". Yhden ystäväni kanssa aina kerromme toisillemme kadehtivamme toisella olevaa jotain esinettä tai asiaa mutta kateus ei ole pahansuopaa vaan enemmänkin onnellisuutta toisen puolesta.Olipas monimutkaisesti selitettyä...

-Jos saisit ihan minkälaisen sängyn vain, millainen se olisi?
Kelpaisi kunnon muhkea joustinpatja, ei se sen kummempi tarvitsisi olla.

-Mitä ruokalajia keittiösi muistuttaa?
Se muistuttaa tällä hetkellä jotain tylsää mautontaa soppaa :) mutta muuttuu toivottavasti tuunatun pöydän ja tuolien sekä penkin myötä herkulliseksi salaatiksi!

-Mikä on kodissasi parasta?
Parasta ovat lautalattiat ja vanhat huonekalut. Ulkosauna kai laskettaneen myös osaksi kotia. Toki nuo kaikki ovat "vain" materiaa, parasta ovat tietenkin perhe ja lemmikit, ne tekevät kodin.

-Enta pahinta?
Hävettää tunnustaa mutta tuo ulkovuori joka on mineriittiä, YÖK HYI KAMALA!!!
Se on peruja 70-luvulta ja pakko myöntää, että se on kätevä materiaali laiskoille ihmisille kuten meille, se ei vaadi kunnostusta kuten lauta mutta HIRVEÄ se on ulkonäkönsä puolesta!! Haaveissa on saada ulkovuori uusittua mutta toistaiseksi se pysyy haavena, on monta rahareikää sitä ennen, valitettavasti.

-Onnistunein tuunaamisesi, jos sellaista on?
Toivottavsti valmisteilla oleva "ovesta pöytä"-projekti. Tykkään myös yläkertaan menevistä rappusista jotka len maalannut ja numeroinut.

-Upeinta olis jos ikkunasta näkyisi..Mitä?
Jospa sieltä näkyisi nykyisen näkymän lisäksi kaksi lammasta ja muutama kana :)

-Jatka itse; Haaveiden kodissasi...
...öööh, olisi kai tällaista kuin nyt on muutamilla muutoksilla, kuten uusi ulkovuori, vanha puinen sohva olohuoneessa ja yläkerran huoneet saisi olla myös paremmassa kunnossa tapettiensa ja pintamateriaaliensa puolesta.

-Missä säilytät varapeittoja-ja täkkejä ja tyynyjä?
Nuoremman poikani huoneessa vaatekaapin alahyllyllä

Tässä siis minun vastaukseni ja haastan tietenkin muutaman mukaan eli haaste lähtee
http://vanhansillanmaisemissa.blogspot.fi,
http://torppavanh.blogspot.fi/
http://rouvakivitikka.blogspot.fi/

Ja kiva jos muutkin vastailevat ...Kuitenkin erään hahmon sanoin "mut ei ol pakko hei" :D!

Anu

1 kommentti: