Google+ Followers

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pihan puunausta ja ekat makkarat :)

Tänään on saatu aurinkoa, mukavaa! Että sitä oikein tuntee itsensäkin ihan eri tavalla energiseksi kun aurinko paistaa :). Huolimatta siitä, että olin eilen ystävän kanssa  iltaa istumassa tuossa paikallisessa, sain tänään jotain aikaiseksi.
Aamulla kuljin koiran kanssa pitkin maita ja mantuja ja räpsin kuvia, jotka eivät kyllä laadullaan hurmaa.Linnut ovat tulleet läheiseen metsään ja voisin istua ties kuinka kauan kannon nokassa kuuntelemassa niiden laulua. Harmi, että sitä musisointia ei saa tänne muidenkin iloksi. Menin kyseiseen metsään etsimään valkovuokkoja mutta olivat vielä nin pieniä ja nupulla, että kuvasinkin sitten leskenlehtiä, kauniita nekin ovat isoina ryppäinä.


Korvasienet olivat jälleen tutulla paikallaan vaikkakin etuajassa.! Ja niitä on runsaasti, harmi vain, että itse en suoraan sanottuna uskalla sientä ottaa käyttöön (en varmasti osaisi ryöpätä oikein). Toivottavasti sienet päätyvät jonkun sieniexpertin käsiin :).


Neitoperho lennähti juuri sopivasti linssin eteen omassa pihassa. Jo on upeat värit! Olisin veikannut perhosta ritariperhoseksi, onneksi tarkistin asian netistä, jotta en paljastanut omaa tietämättömyyttäni.

Ja pakkohan se oli tuoli ulos aurinkoon  raahata, sen verran lämpimästi paistoi. Siinä sitten köllöttelin välillä pihahommien lomassa...


Koira oli tietenkin mukana touhussa, löysi jostain vanhan luun ja piilotteli sitä pitkin pihaa ja kaivoi taas esille, hauskuutensa kullakin :)! Mies laittoi saunan jo ajoissa lämpiämään, jotta pihatöistä oli mukava mennä peseytymään. Sauna onkin itseasiassa lämminnyt joka ilta, siitä nauttii aivan eri tavalla vapailla kuin arkena, jolloin kiireen tuntu tuntuu olevan lauteillakin mukana.Pensaissa on isot silmut, ei enää kauaa mene, kun puhkeavat lopullisesti. Ja naapuritalojen isännät hurauttivat traktoreillaan pelloille oikein urakalla, "normaalisti" peltohommat on aloitettu äitienpäivän tienoilla, joten aikaisessa ovat hekin tänä vuonna.

Ja mikäpä muu päivän kruunaa kuin hyvä ruoka :D. Kyllä voikin grillattu makkara maistua hyvältä pitkän tauon jälkeen! Ihan vielä grilliä ei  raahattu ulos vaan makkarat paistettiin suulissa, jossa grilli on talviteloilla. Hyvä ettei koira grilliä kaatanut, kun tiesi, että hänellekin on varattu oma osuus tirisevistä makkaroista :).


Näin se kului tämäkin päivä, tavallisia juttuja tehden, mutta silti oli kivaa ja "akut latautuivat". Olen edelleen sitä mieltä, että juuri nämä pienet asiat ovat niitä, jotka tekevät elämästä rikkaan.

Anu

7 kommenttia:

 1. Ihanasti oot taas kaiken saanut kuviin ja blogiin asti!! Viherrän hiukan... :) Nautitaanhan auringosta! Mun ulkoilut jäi tänään jokseenkin vähäisiksi. Asensin sentään paviljongin katon ja istutin yhden alppiruusun kun isäntä osti, koska halusi!! Ihmettelen! :)

  VastaaPoista
 2. Joo auringosta nautitaan :). Alppiruusut on hienoja mutta mä en osaa niitä kasvattaa :/, kuolevat aina tai ovat muuten kitukasvuisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen että meillä voi käydä samoin! :) Tänään katselin kyynelkoivua, joka jouduttiin viime keväänä siirtämään tietyön alta pois. Aikas kuivalta vaikutti. Saa nähdä lähteekö enään kasvamaan...

   Poista
 3. Vesi herahti kielelle, grillimakkaraa, noms :) ja omat sormet syyhyää, kun katselee noita kuviasi. Mukavaa loppu pääsiäistä Anu :o))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arja, samoin sinulle, pitäneekin tulla kurkkiman sinun blogiasi tästä samantien :)...

   Poista
 4. Kiva blogi myös täällä, liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista