Google+ Followers

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kevätryminät ja vanhaa uutta :)

Kyllä on hienoa olla jälleen terve, reilut pari päivää meni vatsataudin kourissa, kaamea tauti!! No, tulipa levättyä kunnolla ja nyt onkin sitten ollut virtaa vanttuissa senkin edestä...
Aamulla aloin rymsteeraamaan pitkästä aikaa olkkaria ja pesin huushollin kaikki ikkunat. Ihme,että ollaan ylipäänsä mitään laseista läpi nähty, sen verran tuli mustaa vettä sisäpuoleltakin. Puulämmitys, niin ihana kuin se onkin, sotkee noellaan kyllä pinnat kiitettävästi. Olkkariin vaihdoin jälleen valkoiset verhot, tuli kummasti taas kevyempi olo punaisten verhojen jälkeen.


Ulkona on tuullut (onko tuollaista sanaa?) jälleen mutta se hyvä puoli siinä on, että verhot olivat kuivat vajaassa puolessa tunnissa. Eli suoraan narulta ikkunaan :).
Nyt on olkkari kuin uusi huone :), ja tosiaan, tulihan sinne myös "uusi vanha asukas",  Askon nojatuoli. Tuoli on vanhempieni mökiltä, isäni sanoikin, että kohta vien sieltä maalitkin seinistä :D. Mutta, koska mökillä ei juuri koskaan olla sisätiloissa ja olen jo useampana vuotena katsellut yksinäistä tuolia kamarin nurkassa niin...Nyt se pääsi oikeuksiinsa ja käyttöön. Miltäköhän vuosikymmeneltä tuoli mahtaa olla? Tietääkö joku, onko jollain kenties samanlaisia tuoleja?(Jestas kun tuo psykedeelistapetti näyttää näin kuvissa ENTISTÄ psykedeelisemmältä...!)

Kyllä se on kevät päässyt kunnolla vauhtiin, olin koiran kanssa lenkillä ja näin useita kurkia, mustarastaan ja kaksi joutsenta. Ja että voi räkättirastaankin "laulu" kuulostaa kauniilta pitkän tauon jälkeen.
Pihassa raparperit pukkaa maasta esiin, ajoissa ovat. Paras vuodenaika on siis käsillä, nautitaan siitä täysin siemauksin!


Hyvää viikonlopun jatkoa!
Anu

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun kuvista oikein näkee tuon kevään valoisyyden!!! Tosi upea vanha tuoli :))

  VastaaPoista
 2. Ekat kurjet nähtiin tänään mekin...:) Ihana tuo tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkonäön lisäksi tuolissa on hyvä istuakin, vaikka sehän on sivuseikka :D!

   Poista
 3. Kurkia näin eilen minäkin ja västäräkin! Kivan näköinen tuoli on teille muuttanut. Olisko 50-60-lukuu...? Hieno on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan jostain niiltä luvuilta on, ihmeen hyvänä on päällinen säilynyt.

   Poista