Google+ Followers

tiistai 6. elokuuta 2013

Mummot mustikassa

Tai ainakin toinen oli mummo tai mummu niin kuin me häntä kutsumme. Kyseessä siis oma äitini jonka kanssa kävin mustikassa. Saalis nyt ei ollut päätä huimaava mutta kiva lisä se on jo pakkasessa oleviin :). Äitini poimi marjoja käsin ja minä poimurilla joten sain poimittua paljon nopeammin (sain myös puolet metsästä sankooni kuten näkyy :D) ja niinpä ehdin jo istua odottamssa äitiäni. Siinä sitten söin jo varmaan suurimman osan marjoista, nautin auringosta ja kuuntelin metsän ääniä.Edellisessä postauksessa kerroin puulämysköistä joita löytyi navetasta. Maalasin ne valkoisiksi ja tänään sitten kirjottelin niihin mustalla tussilla tekstejä. Meillä on tuo sisäsaunakin jota emme juurikaan käytä mutta laitoin nyt kumminkin sen oveen tuon sauna-tekstin.


Tänään ehdin myös hetkeksi ulos lukemaan kirjaa kera mehukupposen. Olen hulluna pohjoismaalaisiin dekkareiden kirjoittajiin ja heidän tuotoksiinsa ja hihkuin ilosta kun sähköpostiin oli tullut varauksen saapumisilmoitus.
Syötiin myös ulkona. Loppuviikolle on luvattu sellaista sääätä,ainakin tänne päin suomea, että alkaa varmaan olemaan viimeisiä kertoja ulkoruokinassa...


Osa kesäkukkasista alkaa jo olla menneitä mutta osa jaksaa edelleen kukkia. Olen kyllä nähnyt niiden eteen vaivaakin, jos on pisarakin tullut vettä, minä olen juossut pää kolmantena jalkana viemään kukkia turvaan :D!


Tämäkin päivä sisälsi kaikesta tavallisuudesta huolimatta niitä paljon puhuttuja arjen iloja joista olen kiitollinen! Toivottavasti huomisesta päivästä tulee yhtä mukava :).

Anu

1 kommentti:

  1. Kivat kyltit teit!
    Ja kauniina on kukkasi säilyneet, ihana tuo kokonaisus fillarin selässä :-)

    VastaaPoista