lauantai 24. elokuuta 2013

Markkinoilta arjen designia

Tänään käytiin naapurikaupungissa markkinoilla. Löysimme sen mitä lähdimme etsimään ja sattui vielä myyjiksi ihana vanhempi pariskunta. Mies (tämä myyjämies) oli hyvin ajan hermoilla ja kertoi tietävänsä, että musta on nyt muotia :)!


Niinpä ostimme mustan puunkantokorin, sopii sitten yhteen sisustuksen kanssa! Toki meillä on myös niitä perinteisiä puunvärisiä kantokoreja, tarvitsemme monta koria, koska tulisijojakin on huushollissa kuusi. Nyt on vielä niin lämmintä ulkosalla, että korin saavat hetken olla ilman virkaa mutta jahka lämmityskausi käynnistyy niin sitten niillä onkin käyttöä koko ajan.
Nämä nykyajan korithan on tehty muovista puun sijaan. Toki siis kunnon päreisiäkin löytyy mytta tosi asia on,että muovinen on paljon kestävämpi. Yleensä kammoan kaikkea muovista mutta tässä kallistun ehdottomasti muovisen puoleen :).
Laitoin mattojakin jo lattiaan, olemme olleet koko kesän ilman mattoja. Rakastan vanhoja räsymattoja ja niitä meillä onkin lähes joka lattialla.


Tällä kertaa ei muuta, nauttikaahan viikonlopusta ja auringosta, joka jaksaa edelleen antaa lämpöään ja valoaan vaikka ollaan jo näin pitkällä loppukesässä!
Anu

1 kommentti:

  1. Kaunis tuo uusi puukori. Harmittaa kun en itse ehtinyt markkinoilla edes pyörähtää. Halvemmaksi silti taisi tulla tämä työssä "pyöriskely". :)

    VastaaPoista