Google+ Followers

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Pirtalyhty

Ja siitä se ajatus taas lähti, sisustuslehdestä, mistäpä muustakaan :D! Eli kerroin tuossa eilisessä postauksessa, että ostin kirppikseltä lokakuun Talo & Koti-lehden jossa oli kaikkien ihanien juttujen lisäksi tehty kaikki ihania juttuja :) ulos syyspihan koristeeksi. Siinä näin pirroista tehtyjä lyhtyjä ja ei kun tuumasta toimeen. Pirta on siis se joku juttu mitä kangaspuissa tarvitaan. Olisikohan se se millä matonkuteita kiristetään tai jotain sinne päin? Viisaat kertokaa... No, joka tapauksessa, minulla on niitä kaksi, toinen roikkuu vessan seinällä korvistelineenä ja toinen tadaa! on nyt lyhtynä olohuoneessa. Aika kiva tuli vaikka taas itse sanonkin. Ei niin hieno kuin lehdessä, olisi tarvittu kuumaliimapistooli jolla kulmat olisi liimattu yhteen mutta minähän en sellaisia jaksa odottaa saavani joten kiristin kulmat rautalangalla yhteen. Mies (jälleen ISO kiitos hänelle <3) teki vanhasta lasipurkin kannesta pohjan lyhtyyn. Rautalangasta taivuttelin kahvan.





Muuten olenkin sitten keräillyt tänään joulukoristeita pois, ainoastaan kyntteliköt ja kuusi on vielä paikoillaan. Kuusi saa lähteä uuden vuoden päivänä, yritän kestää sitä siihen asti. Onneksi neulasia ei tipu juuri lainkaan, paitsi ne mitä kissat tiputtelevat leikkimällä koristeiden kanssa :D.

Näin tänään. Nyt nautitaan vielä tästä illasta ja sitten raadetaan töissä pari päivää. Ihanaa, alkaa tammikuu ja sen myötä toivo lumesta ja valosta, luulisi sitä nyt jossain vaiheessa lunta satavan. Palaillaan, Anu


2 kommenttia:

 1. Lehden kolahdettua postilootaan ihailin myös noita lyhtyjä, itsellä olisi pari pirtaa myös... toinen tosin on sen verran vanha, että on kokonaan puuta, ei taida arvata kynttilöiden kanssa käyttää...?
  Pirtahan on tosiaan se kangaspuiden kaide, jonka välistä loimilangat "kulkevat" :)
  Hienot lyhdyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuossakin vähän puuta mutta uskallan polttaa kun on valvovan silmän alla :).

   Poista