sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Olkipukki

Minä siis rakastan joulussa kaikkea perinteistä. Tykkään niistä vanhanajan joululiinoista, joissa on tonttuja ja pukkeja ja enkelikello, oih kun on ihana ja tulee niin oma lapsuus ja  joulut mieleen. Niinpä pidän myös olkipukista ja löysin sellaisen eilen Raision reisulla kuin myös kauniin olkikranssin. On minulla ennenkin ollut olkipukki mutta se oli mennyt parempiin suihin tuolla ullakolla, kiitos hiirien :).
Niinpä oli pakko vähän rymsteerata jotta saatiin pukki hyvälle paikalle. Nostin olohuoneessa olleen vanhan puulaatikon pystyyn ja täytin sen puilla. Laatikon päälle sain jouluisen asetelman.
Ulos tein myös ulko-oven eteen asetelmaa. Saas nähdä miten kauan tonttu-ukko saa olla rauhassa kelkan päällä, koiramme jo kävi sitä katselemassa siihen malliin,että se olisi kiva lelu ulkosalla retuutettavaksi :D...

 


Näin tänään. Enää kaksi viikkoa jouluun...Kaikille mukavaa alkavaa viikkoa, muistetaan joulukiireiden välissä välillä hiljentyä ja muistella sitä joulun perimmäistä syytä sekä sytyttää kynttilä ja olla vaan hissukseen lähimmäisten kanssa :).

Joulun herkistämänä, Anu

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan kaunis asetelma! Sopii täydellisesti tuohon :-)
    Toivottavasti ulkotonttu pärjää koirallenne!

    VastaaPoista