Google+ Followers

lauantai 3. toukokuuta 2014

Arkeapa hyvinkin :)

Taas vierähti jokunen päivä. No, se on sitä A R K E A, joka sen ajan vie...Lomakin oli ja meni, ehdin onneksi tavata ystäviä ja nauttia vain oleilusta. Mutta nyt tätä päivää, sain haasteen jo ajat sitten arjestani, pikkasen on jäänyt vähälle sen haasteen päivitys mutta nyt olen saanut jotain kuvia otettua niin mielenkiintoisesta ;) arjestani....


Haravointi. Luojan kiitos meillä on piha, jossa tuulee aina ja luonnollisesti sen mukana lentävät ne vähäisetkin lehdet ja muut roskat pois. Eli haravointia ei juurikaan tarvita, teen sitä lähinnä siksi, että maa vähän piristyisi ja nurmikko alkaisi vihertämään.


Porkkanasosekeitto. Se on niin hyvää. Porkkanoita, muutama peruna, sipulia ja paaaaljon Koskenlaskijajuustoa (eli ei ole kevyttä). Hyvää on, suosittelen!


Pyykinpesu. Ja kurkistus samalla meidän (härreguud!!) retropesuhuoneeseen, joka on suoraan 70-luvulta! Seinät on, kuten kuvasta näkyy, iloisen turkoosit ja lattialaatat on kuin hunajakennoa, sen kuvioista siis. Lattialaatat ovat kyllä jo tulleet uudelleen muotiin, olen nähnyt kuvia upouusista pesutiloista, joissa on käytetty tismalleen samanlaista laattaa. Sauna, joka on pesutilan jatkeena, on myös sieltä 70-luvulta punaisine HELO-kiukaineen :). Saunatiloihin olisi jo suurin osa remppatarvikkeistakin olemassa mutta mikäs kiire sillä kun emme juurikaan sisäsaunaa käytä, ulkosauna kun on se number one. Ja suihkuttelu käy vallan hyvin "back to 70-lukulaisessa" pesuhuoneessa :D!Pientä sisustelua. Raijasin pienen lipaston eteiseen ja keräsin käpyjä pihalta purkkiin. Sukset, olkoonkin kesä lähestymässä, nurkkaan ja nyt on uusi ilme eteisessä :).

Näin siitä arjestaankin, ja vielä "tavallisen tavallisesta" arjesta,saa näköjään blogipostauksen aikaan. Itse tykkään lukea toisten arkipostauksia ehkä kaikkein eniten, jokaisella on niin omannäköistä arkea, että sitä on mukava seurata "kärpäsenä blogissa" :D!!

Viikonlopun jatkoa, Anu

12 kommenttia:

 1. Arki se on aina arki. Ihana eteisnurkkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vaan nurkkauksen kehumisesta :), on pieni eteinen ja se asettaa haasteita...

   Poista
 2. Kivalta arkisikin kuullostaa ja näyttää.:)

  VastaaPoista
 3. Oi mitkä sukset ja myrskylyhty, sopivat hienosti eteiseen.

  Harvavointi on muuten vallan mainoita hyötyliikuntaa, sitä kaiholla muistelen :) Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyötyliikuntaa se kyllä on, sen kannalta sen yritän ottaa, vaikka muuten en puhasta niin kovasti välitä :).

   Poista
 4. heh mulla kans sukset kesät talvet parvekkeen nurkassa ;)

  kivaa sunnuntaipäivää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on toiset sukset kiinnitetty eteisen seinään pysyvästi mutta noita toisia roudaan mielen mukaan ympäri huushollia :). Sunnuntaita sinnekin!

   Poista
 5. Onneksi meillä jokaisella on omanlainen arki (elämä ja tyyli)... oishan se ihan tylsää seurailla (omaa) toisten tuttuakin tutumpaa arkea :)) - Ihana tunnelma eteisessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä juuri, joaisen arki on omanlaistaan ja siksi kivaa seurata täällä muiden puuhia :)!

   Poista
 6. Voi elämän kevät ja kukkiva nuoruus...tyylivaras yötyössä taasen. Sisustukset ihan jäissä kun mittään ei mukamas ehi tekemään. Tänään pohjamaalia sipaisin vanhaan naulakkoon ja eilen aloitin ikkunanpesun makkarin ikkunasta, että sain vedttyä alas mustat talviverhot. Nyt on niin valakeeta, että silimiin koskoo. Täytyisi saada maalattua se senkki, mikä on työn alla ollut pääsiäisestä saakka. Makkarin muutos on siis meneillään ja värit vaihtuvat vaaleaan. Saatan kyllä perkeleitä mätellä kun koira sukeltaa ulkoa valkoiseen päiväpeittoon, mutta iteppähän halusin sen:) Valkoista ja harmaata...hmm...koskahan siihen kyllästyn? Makkarin nurkassa nököttää yksi koivupuun värisellä ovella varustettu vaatekaappi ja se on ruma kun helevetti, mutta tuskin siinä tavan maali pinnassa pysyy. Tuumailin tuossa, että mitenhän käyttäytys liitutaulumaali, jos sillä täräyttäisi koko oven? Onko kokemusta liitutaulumaalista? Minulla ei ole ja vähän siksi hirvittää. Tavataan taas tyylivarkaissa...kuvia pukkaa kun alkaa valmista jostain miljoonasta projektista tulla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei taas :)! Minulla ei ole kokemusta liitutaulumaalista, kovasti sitä tunnutaan käyttävän,että kokeilehan ihmeessä! Ja tuo on tuttua, että mitään ei mukamas ehdi, en ymmärrä mihin se aika katoaa?! Jään odottelemaan kuvia tuonne "varkaiden" puolelle :)....

   Poista