lauantai 11. tammikuuta 2014

Pieni postaus seipäistä

Nyt se on tehty, heinäseiväsnaulakko :). Joku oli jossain blogissa tehnyt yhdestä seipäästä hienon naulakon, minä käytin useampaa seivästä ja tässä on lopputulos. Samalla ratkesi eteisen "takkikaaos" kun sain osan takeista seipäisiin :).



Anu

12 kommenttia:

  1. Onpas hyvä ja persoonallinen!
    Miten saitte halkaistua seipäät? Eikö ne olekin halkaistu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies halkaisi seipäät sirkelillä, sillä se sujui nopeaan :).

      Poista
  2. Kiva idea. Itse olen hurahtannut myös seipäisiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Idea on eräältä tutultani että ihan yksin en voi kunniaa niistä ottaa :). Mulla on iso kasa seipäitä odottamassa tuolla navetalla ja mietin kanssa,että mitähän kivaa niistä vielä saisi...

      Poista
  3. Tyylivaras se on taas yökyöpelinä ja pitihän se tulla katsomaan mitä sitä on saatu taas aikaseksi...ja onhan sitä saatu, kommee naulakko:) Itse olen vääntänyt piikkilankaa kransseja ja sydämiä, mutta niin on olevinaan ollut kiire, että kuvia en ole ehtinyt ottaa. Enkä muuten ota, ainakaan seuraavaan puoleentoista viikkoon kun tytär vei kameran mukanaan kouluun.
    Oi ihain myös tuota ovisängynpäätyä...ihana! Minulla olisi vanha ladonovi josta haaveilin sängynpäätyä. Isännän kommentti vaan oli, että tuollasia helevetin ruahkoja ei sisälle kanneta. Pitkään pihalla olleita niin alakaa hämähäkit kävellä korviin:)))) Tämä suunnitelma kaipaa siis vielä pehmittelyä...koska miesvoimaa tarvitaan sen kantamiseen...painaa kun synti.
    Jaahas taidan jatkaa kierrosta sivuillasi, sillä ei ole ehtinyt varmaan puoliakaan kuvistasi vielä edes nähdä...niin on monta otsikkoa minkä takaa kurkistella;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No odotan kyllä kuvia noista piikkilankakransseista! Ja niinhän se on, että noita miehiä saa aikansa pehmittää näillä jutuilla, sama se on meillä ollut mutta enää ukkokulta ei jaksa vängätä vastaan kun tietää että turhaa se on kuitenkin :D!! Voin vaan kuvitella millainen ladonovi sulla on, oiiiihh...

      Poista
    2. Se ladonovi on takapihan terassilla parvekkeen alla ja kuva löytyy muistaakseni tyylivarkaista...tai sitten se on vaan lärvikirjassa omíssa kuvissani. Jos olisi tilaa, siitä saisi myös upean ruokapöydän. Liian suuri kuitenkin siihen tarkoitukseen ja lasi sen päälle maksaisi mansikkaa, vaikka sukulaisalennukseen olisikin mahdollisuus lasikiikkeellä:)
      Työ haittaa taas pahasti harrastuksia! Ideoita olis vaikka kuinka, mutta ei viitsi aloittaa kun kesken jää kuitenkin. Se sitten raastaa hermoja kun ei tule valmiiksi. Huomisesta nukkumispäivästä kun nipistää, niin 3 kokonaista ja 2 puolikasta päivää olisi vapaata...siinähän ehtii, jos ei muuta niin ainakin suunnitella. Ensin uudistetaan tekijä, tukka poikki parturissa ja sitten jalka ja käsihoitoa tyttären koekaniinina hänen koulujutuissaan. Sitähän tuntee itsensä varmaan uudesti syntyneeksi. Siitä virtaantuneena jos sitten vapailla taas tuunailisi juttuja

      Poista
    3. Niinhän se on, että työ haittaa vapaa-aikaa :/. Oi mitä ylellisyyttä kun sinulla on käsi-ja jalkahoitaja omasta takaa :)!

      Poista