lauantai 30. marraskuuta 2013

Joulua kohti pikkusen ripotellen :)

Ihan ekaksi Iso Kiitos Jaanalle (http://romuaarteeni.blogspot.fi) Tunnustuksesta :). Se on mun EKA sellainen! Olen Tunnustuksesta hyvin otettu, blogini on kuitenkin niin pikkuinen muiden "isojen" rinnalla. Ihanaa, että muutamat ovat löytäneet tiensä tänne!


Eilen vietetty työporukan kanssa pikkujoulua ja olo on sen mukainen... Juomiakin tuli nautittua mutta ei liikaa, tämä olo johtuu täysin valvomisesta, ei sitä enää jaksa kukkuilla kuin parikymppisenä, myönnettävä se on. No, onneksi pikkujouluja vietetään vain kerran vuodessa :D.

Tänään olen ripotellut merkkejä lähestyvästä joulusta ympäri huushollia. Kolme viikkoa ja rapiat jouluun, uskomatonta!
Löysin paikallisesta kaupasta mielestäni kauniita metallisydämiä, ripustin ne ikkunanpokiin portaikkoon. Pidän itse perinteisistä joulukoristeista mutta näissä oli jotain ihanaa.Kirpputorilta löysin kuudella eurolla huovutetun tontun. Pakkohan se oli mukaan ottaa ja nyt tonttu istuu olohuoneessa takan reunalla :). Ja punaiset kynttilät ovat jouluisia jos jotkin!


Keittiön leivinuunin päällä istuu tietenkin keittiötonttu. Punaiset puusydämmet laitoin roikkumaan keittiöön vanhaan pyyheliinanaulakkoon.Ostin kirpputorilta myös Joulu Maalla-lehden, oi ei mitä ihania koteja lehdessä onkaan ja juuri niin minun tyylisiäni!

Nyt pitänee urakalla käydä kurkkimassa Teidän muiden blogeja, minulta on vallan jäänyt väliin tämä blogien luku ja kirjoittelukin. Onneksi nyt on aikaa ihastella rauhassa muiden joulunodotuskuvia ja tietenkin voi samalla napsia itselleen sisutusvinkkejä ;D.

Leppoisaa Pikkujoulun aikaa jokaiselle!

Anu

1 kommentti:

  1. Aivan ihanaa joulutunnelmaa!
    Meillä ei tänä vuonna virallisia pikkujouluja olekaan, katsotaan, josko jotain epävirallista ehtisi kehitellä :-D

    VastaaPoista